Altceva despre zodii

Afla ce taine dezvaluie semnele zodiacale despre personalitatea ta în functie de însusirile pe care le guverneaza:

Berbecul: razboinicul zodiacului

Berbecul este primul semn de foc din seria zodiacala. El evoca începutul primaverii, lupta vietii si a fortelor naturale în actiune. Guvernat de Marte, planeta navalnica si plina de vointa, Berbecul este în analogie cu casa I, casa eului, a hotarârilor, a comportamentului.

Taurul: mâncaciosul zodiacului

Semnul Taurului, primul semn de pamânt din seria zodiacala, evoca mijlocul primaverii, câmpiile înverzite si pasunile cu iarba grasa. Guvernat de Venus, planeta senzuala si carnala, Taurul este în analogie cu casa a doua, care se refera la achizitii, posesiuni, la tot ceea ce asimilam si înghitim.

Gemenii: spiridusii zodiacului

Semnul Gemenilor, primul semn de aer din seria zodiacala, evoca sfârsitul primaverii, bogatia frunzisului, natura în expansiune. Guvernati de Mercur, planeta mobila si usoara, Gemenii sunt în analogie cu casa a treia, care se refera la relatii, la învatare si la comunicare.

Racul: familistul zodiacului

Semnul Racului, prima zodie de apa din seria zodiacala, evoca începutul verii, caldura confortabila si primele ploi de vara. Guvernat de Luna, astrul matern si imaginativ, Racul este în analogie cu casa a patra, care se refera la familie, la camin si la radacini.

Leul: liderul zodiacului

Semnul Leului, al doilea semn de foc din seria zodiacala, evoca mijlocul verii, caldura torida, lumina deplina. Guvernat de Soare, astrul central al vietii, Leul este în analogie cu casa a V-a, legata de creativitate, dragoste si copii.

Fecioara: criticul zodiacului

Semnul Fecioarei, cel de-al doilea semn de pamânt din seria zodiacala, evoca sfârsitul verii, limitele impuse de natura si pregatirea pentru rigorile înmagazinarii. Guvernata de catre Mercur si Ceres, doua astre ale cerebralitatii, Fecioara este în analogie cu casa a VI-a, care se refera la viata de zi cu zi, la moderatie si la clasificare.

Balanta: romantica zodiacului

Semnul Balantei, al doilea semn de aer din seria zodiacala, evoca începutul toamnei, trecerea si echilibrul echinoctiului. Guvernata de Venus-Afrodita, astrul dragostei si al coeziunii, Balanta este în analogie cu casa a VII-a, care are legatura cu cuplul, cu ceilalti si cu justitia.

Scorpionul: ocultistul zodiacului

Semnul Scorpionului, al doilea semn de apa din seria zodiacala, evoca mijlocul toamnei, dezintegrarea florei, care se pregateste sa renasca. Guvernat de Pluton, astrul mortii si al renasterii, Scorpionul este în analogie cu casa a VIII-a, care se leaga de transformari si de ocultism.

Sagetatorul: calatorul zodiacului

Semnul Sagetatorului, ultimul semn de foc din seria zodiacala, evoca sfârsitul toamnei, vremea migrarilor. Guvernat de Jupiter, astrul sintezei si al expansiunii, Sagetatorul este în analogie cu casa a IX-a, care este legata de marile idei si de marile calatorii.

Capricornul: seriosul zodiacului

Semnul Capricornului, ultimul semn de pamânt din seria zodiacala, evoca începutul iernii, pamântul gol si auster. Guvernat de Saturn, astrul concentrarii si al perseverentei, Capricornul este în analogie cu casa a X-a, care se refera la ambitii si la obiective personale.

Varsatorul: excentricul zodiacului

Semnul Varsatorului, ultimul semn de aer din seria zodiacala, evoca mijlocul iernii si necesitatea de a reuni pentru a supravietui. Guvernat de Uranus, astrul reînnoirii si al bulversarilor, Varsatorul este în analogie cu casa a XI-a, care este legata de prietenii, proiecte si grupuri.

Pestii: sensibilii zodiacului

Pestii, ultimul semn de apa din seria zodiacala, evoca sfârsitul iernii si necesitatea de a aborda un nou ciclu. Guvernat de Neptun, astrul spiritualitatii si al osmozei, semnul Pestilor este în analogie cu casa a XII-a, legata de locurile si situatiile în care poti sa te autodepasesti. Se spune adesea despre Pesti ca traiesc în propria lor lume. Trebuie sa recunosc ca, pe masura ce avansez în vârsta, îmi dau seama ca gândesc diferit fata de muritorii de rând.

 

Lasă un comentariu