BALANTA 22 septembrie-22 octombrie

BALANTA
In Grecia antica constelatia Lira (simbolul Balantei) reprezenta instrumentul justitiei si al echilibrului. Fiind sub semnul Aerului, care marcheaza mijlocul anului, incerci in permanenta sa atingi echilibrul si armonia atat in propria-ti viata cat si in relatiile cu ceilalti. Cele doua greutati ale tale se opun una alteia luind in considerare fiecare detaliu si fata a unei probleme in incercarea de a o rezolva. Daca pornesti da la o judecata logica si obiectiva iti poti economisi timpul si poti lua decizii intelepte. Altfel, poti fi prins fara scapare in indecizie, osciland de la o extrema la alta.
ECHILIBRUL este cuvantul tau cheie si pentru a ti-l pastra trebuie sa-ti reevaluezi situatia in mod constant intr-o lume care se schimba de la o clipa la alta si sa accepti situatiile pozitive si negative ca pe elemente vitale ale vietii.
Este important sa-ti asculti instinctele. Nu uita sa-ti lasi timp la dispozitie pentru a-ti clarifica si redefini gandurile. E foarte posibil sa devii agresiv atunci cand echilibrul tau este perturbat. Lipsa de incredere in deciziile pe care le iei te pot face sa adopti tactici manipulante sau inselatoare sau sa devii dependent de altcineva.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s