BERBEC 21 martie-20 aprilie

BERBEC

Berbecul a aparut ca simbol pentru prima data in Egiptul antic. El reprezinta capul zeului Amun, considerat a fi conducatorul tuturor zeilor. Berbecul este liderul dreptatii aceasta fiindu-i atribuita de primul rang in zodiac.
Aflandu-se la inceputul primaverii, Berbecul reprezinta forta de viata latenta a ciclului precedent care intocmai incepe sa se dezvolte. Natura intreprinzatoare este reflectarea fortei si a energiei anului trecut, gata sa se readuca in actualitate, sa renasca, sa fie independent, ambitios, perseverent si insistent, sa puna o actiune pe roate. Acestea sunt obiectivele sale principale.
„Actiunea” reprezinta cuvantul care te defineste.
Adeseori brav si curajos poti fi o persoana importanta in rezolvarea unei situatii luaind conducerea si actionand in conditii de urgenta. Cu toate acestea, ambitia, entuziasmul si dorinta de a vedea rezultate rapide iti pot distruge rabdarea si puterea de a duce lucrul pana la capat.
Numara pana la 10 inainte sa actionezi si sa vorbesti, astfel incat sa-ti infranezi tendintele spre graba, impulsivitate sau actiuni pripite. Va trebui sa-ti impui disciplina precum si spirit de cooperare daca vrei ca potentialul tau creativ sa fie bine exprimat si ca proiectele pe care le incepi sa fie duse la bun sfarsit.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s