SCORPION 23 octombrie-21 noiembrie

SCORPION
Potrivit inteleptilor din antichitate exista o mare varietate de caractere Scorpion. Aceasta e o dovada a complexitatii zodiei. Scorpionul simbolizeaza razboinicul impulsiv, violent dar pasional, sarcastic, egoist si manipulator. Vulturul, un alt simbol pentru unul dintre caracterele Scorpionului, este calm dar intens, cu o mare putere de concentrare si hotarare. Poate avea deseori abilitati pentru vindecare, vizionarism si indrumare.
Sarpele sacru, alt caracter, simbol egiptean al inteleptiunii cosmice, a fost pedepsit sa traiasca pe Pamant, dar a ajuns sa aiba cel mai inalt nivel de constiinta. Sarpele isi paraseste periodic vechile obiceiuri si credinte (pielea) pentru a lasa loc altora noi.
Simpaticul si generosul porumbel, un vindecator din nastere, este plin de dragoste pe care o transmite si celor din jur.
Cuvantul tau cheiei este TRANSFORMARE. Iti place sa experimentezi toate caracterele zodiei tale. Contraste extreme de virtute si viciu sunt prezente in fiecare Scorpion, asteptand sa fie scoase la lumina. Acest lucru poate fi dificil sau placut, depinde de alegerile tale. Cu tine nu exista cale de mijloc. Sentimentele tale sunt foarte puternice si poti fi foarte sensibil si plin de vointa. Ar fi bine pentru tine sa practici cat mai mult munca in echipa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s