COCOS

cocoscocos

1933 1945 1957  1969 1981 1993
2005 2017 2029  2041 2053 2065

Reprezentantul acestui an este meticulos si precis, econom si muncitor. Este foarte sigur de calitatile sale si stie sa si le puna in valoare, dar pe de alta parte ii place sa se si laude sau sa fie laudat in permanenta, orgoliul sau atingand cote maxime uneori. Este constiincios si atent la detalii, gandeste foarte clar si foarte precis, gaseste mereu solutiile cele mai inteligente. Este sincer si cinstit, simpatic si glumet, poate chiar ironic si cinic uneori, spiritul sau critic fiind foarte dezvoltat. Uneori poate sari calul si deveni batjocoritor, ceea ce uneori ii atrage antipatii. Este un combativ, un luptator din fire, se lupta pentru drepturile si opiniile sale si raspunde oricarei provocari. Curajos pana la extreme, se baga uneori chiar si unde nu-i fierbe oala. Este foarte exigent, atat cu sine cat si cu ceilalti, si nu iarta nici o greseala. Munceste mult si poate ajunge sus prin constiinciozitatea sa. Ii place sa se implice in discutii in contradictoriu, nu pentru spiritul sau combativ, ci pentru ca doreste sa faca un spectacol din cunostintele sale. Este un perfectionist, cauta mereu cele mai bune solutii, dar nu ii plac compromisurile. Este omul care nu accepta jumatati de masura: ori e alba, ori e neagra.
Barbatul cocos este orgolios si ii place ca acest orgoliu sa ii fie magulit mai ales de catre femei. Nimic nu ii poate face o placere mai mare decat complimentele. Ar vrea sa vada toate femeile cazute la picioarele lui intr-o deplina admiratie. Este inconjurat adesea de femei, pentru ca aceasta companie feminina ii face o deosebita placere. Calitatile sale definitorii sunt onestitatea, cinstea si siguranta de sine. Nu numai ca aventurile nu il satisfac, dar ii si perturba echilibrul. Pentru el familia ocupa primul loc si in sanul ei va gasi refugiul de care are nevoie ca sa-si reface echilibrul.
Afisand in exterior o masca putin superficiala, o va abandona in linistea caminului, unde se va purta natural, gustand din placerile mai simple, ale vietii de familie. Va fi un tata dinamic, gata sa se arunce in jocul copiilor, sa-i ghideze in descoperirea lumii din jur. Le cere in schimb sa nu-l minta. Trebuie sa-si domine ingrijorarea pentru viitorul lor si sa le acorde mai multa incredere.
Femeia cocos este foarte rabdatoare, de aceea poate fi o profesoara de exceptie. Cu copii este o mama grijulie, care petrece ore in sir cu ei pentru a-I instrui si a-I educa. O veti putea observa la masa de lucru alaturi de ei, incercand sa la explice o problema pe care nu o pot rezolva. Este ipohondra si se ingrijaste mult de sanatatea ei. In casa ei veti gasi intotdeauna o sumedenie de retete cu remedii naturiste ale diverselor boli.
Are o inclinatie spre fast, petrecere, spre tot ceea ce e stralucitor, ceremonios, glorios. Calitatile sale definitorii sunt onestitatea, cinstea si siguranta de sine.
Ca mama, va fi adorabila si adorata. Le va insufla odraslelor sale simtul onestitatii si al adevarului, nesuportand minciuna si inselatoria.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s