MISTRET

Mistretboar
1924 1936 1948  1960 1972 1984
1996 2008 2020  2032 2044 2056

Reprezentantul acestui an este cinstea intruchipata, dar care poate ajunge usor la extreme, devenind prea credul, prea naiv, prea influentabil din cauza increderii sale in oameni. Are un simt moral inalt, este amabil si galant, iubeste societatea si lumea de orice fel, cautand sa placa pe toata lumea si sa fie placut de toata lumea. Ii place sa fie apreciat pentru meritele sale, dar este modest, vazandu-si serios de munca sa (chiar daca nu este un muncitor, ci mai degraba comod). Este foarte direct si transant in tot ce face, dezarmant de sincer. Este un bun camarad, iar in dragoste face victime nenumarate datorita farmecului sau. Este un mare norocos, si pe langa slansa, mai are parte si de sprijinul celorlalti, tocmai pentru ca atrage simpatia tuturor. Poate fi insa mult prea usor influentat, asa ca poate cadea victima din cauza credulitatii si naivitatii sale. Nu minte niciodata, dar nu stie nici sa spuna nu si nici sa-si pastreze punctul de vedere, acceptand usor compromisuri. Un schimbator, dar face asta doar pentru a se adapta oricarei situatii. Traieste din plin placerile vietii si are un instinct erotic puternic. Ii place sa iasa in evidenta, dar sa ramana totusi in banca sa, cunoscandu-si limitele. Reuseste sa se faca remarcat si util, ba uneori chiar indispensabil si este genul de om pe care nimeni nu se poate supara dartorita inocentei pe care o afiseaza.
Barbatul mistret este foarte viguros si plin de energie.Senzual si inflacarat in dragoste, romantic dar in acelasi timp si usor naiv indemnand parca sa i se puna coarne. Nu este foarte statornic si nici constant in sentimente, lucru care este valabil si pentru femeia din acelasi semn.
Femeia mistret este modesta, rezervata, dar in acelasi timp foarte deschisa si sincere in anturaj. Este intotdeauna foarte curata si ingrijita existand insa si persoane aflate la polul opus al acestei conduite. Buna gospodina si gazda , este foarte iubitoare cu familia ei si are tendinta de a-i sprijini mai mult decat este cazul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s