HOROSCOP EROTIC

Ea zodia Taur

In general Femeia Taur lasa imaginea frigiditatii absolute caci ea, prin excelenta, reprezinta o zodie de pamant. La ea forta copleseste sensibilitatea.Nu poate fi convinsa, nici sedusa ori luata repede, fiindca singurul caz in care se poate obtine ceva de la ea se produce atunci cand ea este cea care alege. In astfel de momente face surpriza de a revela pasiuni greu imaginabile, dar ramane in continuare capricioasa si exigenta. Partenerul se va lovi de perioade cu comportamente aflate la toate extremele posibile.O particularitate cu totul notabila este ca poate da dovada de fidelitate, in sensul aratat mai inainte, mai multor barbati in acelasi timp. Reuseste sa faca acest lucru cu atata naturalete, incat nici unul dintre amanti nu observa. Pe de alta parte, sufera cumplit de gelozie, din cauza unui simt al proprietatii cu totul exagerat.Nu are scrupule si dispretuieste barbatii cu care nu are relatii sexuale.Cand intra intr-un pat pe care nu l-a ales ea, ramane frigida si este dezamagitoare. Alta e situatia cand ea face alegerea – atunci, in numai cateva minute, poate sa-i creeze partenerului cele mai mari virtuti ale extazului magic. Acestuia i se muleaza intru totul, iar dupa cateva ore de excitare progresiva, poate ramane zile in sir cu dispozitia de a face dragoste ora dupa ora.Ofera dragoste de dragul de a primi dragoste, dar simplul contact sexual neinsotit de alte invesmantari nu o multumeste.Va astepta aparitia barbatului potrivit, nici un alt pretendent nefiind capabil sa ii smulga promisiuni. Atunci se va casatori si ii va ramane fidela, pentru ca nu suporta compromisurile.

Zone erogene: gatul, zona din spatele urechilor.

El zodia Taur

In viziunea lui, femeia este o opera de arta si o trateaza in consecinta: ii ofera siguranta, confort si dragoste, pentru ca ea sa nu isi piarda stralucirea, ci sa ramana ca in prima zi in care s-au cunoscut. Va fi al unei femei tandre, cu bun gust, inteligente, rafinate, sensibile. Este in esenta, un romantic, desi cu greu recunoaste acest lucru.
In pat nu suporta graba. Ii plac mangaierile delicate, lente. Nu se indoieste nici o clipa de virilitatea lui, chiar se poate spune ca are o parere exagerat de buna despre propriile dotari si capacitati sexuale.
In ciuda aspectului deseori masiv, este un barbat cu un suflet delicat si foarte sensibil la frumos. Prezenta lui are darul de a le face pe femei sa se simta mai tinere si mai frumoase. Datorita acestei calitati, leaga foarte multe relatii de prietenie cu femeile, dar nu neaparat pe fond erotic.
Datorita felului sau de a fi, orice legatura capata un aspect fericit, caci prin felul de a face dragoste, poate fi considerat un iubit desavarsit.
In ceea ce priveste mariajul, Taurul fie nu se casatoreste niciodata, fie isi oficializeaza mai multe legaturi pe parcursul vietii. In cel de-al doilea caz, va renunta in cele din urma sa oficializeze ceea ce – presimte el ca nici de data asta nu va avea noroc se va risipi.

Zone erogene: gatul, lobul urechii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s