HOROSCOP EROTIC

Ea zodia Fecioara

Fericit acela care o iubeste si este iubit de ea! Nimic, calendar ori ceas, nu o impiedica sa faca dragoste. Sexul este pentru ea totdeauna ceva nou, sau cel putin, totdeauna innoit.Face alegeri pe moment, dar se poate avea intredere in intuitia ei. O atrag barbatii stilati, cu bun gust, carieristi, sarmanti.Nu o inhiba nimic. Cu minimum de intimidate, consimte sa se daruiasca in situatii in care cea mai mare parte dintre femei ar fi siderate. Raspunde la nebuniile cele mai complicate ale patului. Poate epuiza Kama Sutra de la un capat la altul, fara respiratie, dupa care va cere linistita volumul II. Are totusi meritul de a nu fi gasita in pat decat cu acela pe care il iubeste.Nu isi ascunde niciodata afectiunea dar, aceasta nu este prea greu de realizat. Indiferent de varsta, retraieste mereu crezul primei iubiri.Daca i se refuza o mangaiere, face greseala de a o interpreta ca pe un semn al pudicitatii.
Este credincioasa pana la virtute iubitului, dar o afiseaza intr-un mod teatral, superficial.Este deopotriva o sotie si o amanta excelenta. Ca sotie este fidelitatea intruchipata. Accepta un mariaj numai in conditiile in care considera ca va sta intreaga viata alaturi de partener. Iar el trebuie sa fie capabil de aceeasi uniune. Altfel, infidelitatea lui o poate marca intreaga viata.

Zone erogene: buric, solduri.

 El zodia Fecioara

Este cea mai pamanteana dintre zodiile pamantesti. De aceea, este mai puternic atins decat altii de o sensibilitate si o slabiciune nu tocmai potrivite unui barbat. Pamantul trebuie fecundat, nu el sa fecundeze. Toate divinitatile pamantului sunt de genul feminin. Chiar si la 30 de ani, poate fi, intr-un anume sens, intarziat sexual. Startul lui in viata erotica se produce tarziu.
Ii plac femeile cu un aer inocent, care aduc mai mult a copile. Evita vulgaritatea, femeile dominatoare si prea indraznete Nu se poate spune despre el ca ar fi un romantic, dar nu este nici un tip ahtiat dupa sex. Este foarte pretentios si reuseste rar sa aiba impliniri in plan erotic.
In general este fascinat de femeie si se casatoreste relativ tarziu, de multe ori dupa 30 de ani, vazand in posesia femeii un adevarat miracol. Pana atunci viata de celibat ii convine de minune – din aceasta cauza va trece dintr-o frustrare in alta si, ca o compensatie, daca va avea cu cine, va dori sa faca dragoste cat mai des si oriunde.
Soarta ii ofera compensatii pentru inceputurile timide. La 50 de ani va arata bine si va atrage femei care au fost total lipsite de romantism. Atunci va avea impresia ca redescopera lumea, va avea un soc si va comite primul adulter. Chiar si atunci, nu el va seduce, ci va fi sedus. Se va redescoperi puternic si viata lui sexuala va deveni brusc nelimitata.
Daca va fi exagerat de sensibil, s-ar putea ca adulterul sa ii provoace o inhibitie atat de puternica incat, pentru o vreme, se va retrage in cochilia lui, refuzand orice fel de apropiere erotica.
Zone erogene: buric, solduri.

Anunțuri

Un comentariu la “HOROSCOP EROTIC

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s