HOROSCOP EROTIC

Ea zodia Balanta

Este victima unui conflict intre placerea fizica si incapacitatea de a o savura. Desi e fascinata de placerile asternutului, este excesiv de timida la inceput. Cu greu va lua initiativa, ea fiind de cele mai multe ori, nu cea care face dragoste, ci aceea cu care se face dragoste.Deseori barbatii au surpriza sa mearga la sigur, fara sa apeleze la vreo mangaiere, pentru ca apetitul erotic al Balantei nu creste in timpul preludiului, ci el apare odata ce in mintea ei inmugureste ideea actului, de acum iminent.Sunt momente cand se simte foarte absorbita de responsabilitatile ei sexuale si atunci se daruieste cu un entuziasm si o voluptate deosebite.Daca nu este obligata sa ia initiativa, se supune tuturor fanteziilor sexuale. Placerea ei nu exclude sentimentul demnitatii, de aceea nu este bine ca partenerul sa i se adreseze in timpul posesiei, pentru a nu o scoate din starea de semi-transa in care se afla.In jurul ei roiesc barbati, ca mustele la miere. Dar Balanta este foarte snoaba si nu il va alege decat pe acela cu functie de conducere, mai in varsta ca ea, care o va admira si o va inconjura de lux si confort.Iubeste viata de celibat si cu greu se va desprinde de ea. Respinge ideea unei casatorii care sa o transforme din femeia eleganta si rafinata in gospodina. Odata maritata, devine mana dreapta a sotului.Inteligenta, rafinata si diplomata, Femeia Balanta este o partenera redutabila pe toate planurile.

Zone erogene: fesele si talia.

El zodia Balanta

Fiind o zodie de aer, se aseamana intrucatva cu nativii din Gemeni, mai ales ca este sub semnul unei constelatii duble. De aceea are o fire ezitanta, fapt ce ii marcheaza viata erotica.
Are destul de multa forta sexuala, dar posibilitatile de a si-o dovedi se produc destul de rar. Totul porneste de la o incapacitate de a vedea in femeie o fiinta umana bine definita. Pentru el partenera, chiar si atunci cand este pe deplin constient de calitatile ei sufletesti, nu este decat un subiect sexual.Ca Balanta, tinde intotdeauna spre echilibru, dar aceasta tendinta nu este insotita si de suficienta fermitate. Astfel, oscileaza atat de mult intre diferite optiuni, incat cel mai adesea ramane suspendat intr-un echilibru instabil. Ba chiar, la unii dintre ei, cantarirea alternativelor dureaza atat de mult incat li se intampla sa ramana blocati la rascruce, fara sa se poata decide asupra drumului de urmat. Aceasta manifestare poate trezi neincrederea femeilor.
Totusi Balanta se gandeste la nevoile ambilor parteneri. Nemultumirea sa in fata conflictului poate fi adesea perceputa ca o lipsa de interes, dar cel mai adesea nu este decat o dorinta profunda a Balantei de a face placere.
Este inclinat catre stabilirea adevarului si a dreptatii, iar viata lui sexuala va fi un continuu proces de constiinta. In acelasi timp insa, este pe deplin convins de drepturile sale si este foarte mirat cand lucrurile nu merg de la sine. Are totusi frumoasa calitate de a nu fi egoist, asa ca nu crede neaparat ca femeia dorita i se si cuvine. Este doar mirat de eventualele insuccese, intrucat se stie frumos si fermecator, cu o fire de artist.
Balantei ii place seductia si preludiul si adesea o convorbire lunga duce la actiuni incitante. Daca toate acestea se intampla intr-un decor luxuriant, aveti grija! O Balanta leganata in bogatii este o placere a ochilor. In pat se dovedeste viguros si poate surprinde prin rezistenta, dar partenera se simte jenata de faptul ca nu e capabil de o daruire absoluta. Il atrag femeile delicate, care dau dovada de o mare caldura sufleteasca fata de el. Balanta iubeste ideea unui partener atractiv si bine dotat intrucat simt ca ele exact asta ofera amantului lor.
Se casatoreste atunci cand ajunge la concluzia ca e celibatar de prea mult timp. Nu exista nici o garantie ca nu isi va insela sotia, desi o respecta, iar familia este pentru el „teritoriu sacru”. Sansa lui este o femeie Scorpion, sau Sagetator, care intelege viata sexuala si iubeste asternutul in aceeasi maniera sportiva.
Joaca erotica poate merge foarte departe cu Balantele intrucat imaginatia este avantata si actiunea nu are limite.
Zone erogene: fesele si talia.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s