HOROSCOP EROTIC

Ea zodia Scorpion

Are un apetit enorm pentru sex, fara a fi nesanatos. In ce priveste barbatii, gusturile ei sunt foarte variate, fara sa-si puna vreo problema legata de rasa, ori credinta. Sexul o fascineaza chiar si atunci cand este numai un subiect de discutie. Efectul: ajunge sa-si construiasca o adevarata religie a erotismului. Castitatea i se pare o ofensa, un sacrilegiu.Este foarte mandra de corpul ei, il ingrijeste cu meticulozitate si isi scoate formele in evidenta ori de cate ori are ocazia.Patul este micul ei paradis si ofera tot la fel de mult cat pretinde partenerului sa ofere. Este o artista a asternutului si face totul cu maxima naturalete. Este o adevarata devoratoare a partenereului. Cu toate ca latura sexuala a vietii ei este omniprezenta, iubeste viata alaturi de un barbat sub toate aspectele ei.Marele ei ghinion este ca cu greu gaseste un barbat la care sa se opreasca, la fel cum un gurmand nu poate fi multumit cu acelasi fel de mancare. Cel putin insa, nu ii este infidela niciodata barbatului pe care il tine de brat.Partenerul ales are neaparat un fizic puternic, o inteligenta ascutita, si ii lasa o libertate de miscare pentru realizarea profesionala. Ascensiunea in plan profesional si viata pestrita cu care este obisnuita, sunt aspecte la care nu va renunta, iar acceptarea lor este un reper de importanta maxima in alegerea viitorului partener, ori sot.

Zone erogene: coapsele, organele genitale.

El zodia Scorpion

Este cel mai interesant semn de apa. Capacitatea lui sexuala este enorma, dar sexul nu reprezinta pentru el o obsesie.
Femeia care sa ii starneasca interesul trebuie sa fie alcatuita din calificative numai la superlativ: cea mai frumoasa, din familia cea mai aleasa, cu functie de conducere, cu salariul cel mai mare, cea mai rafinata bucatareasa, cea mai intelegatoare, tandra, iubita, etc.
Nu este intotdeauna sigur pe el si, de aceea, simte nevoia sa-si dovedeasca abilitatile cat mai des. Are convingerea ca femeia este slaba prin insasi natura ei si incapabila sa domine. De aceea, deseori, se manifesta inabil fata de ea. Pe el il intereseaza femeia, si nu sexul, cum face Balanta. O studiaza cu mare atentie pe cea pe care vrea sa o seduca, cautandu-i punctele slabe, ca unui inamic. Conform acestei viziuni, succesele lui nu reprezinta un triumf, ci o experienta.
Este un actor neintrecut, ceea ce le face pe femei foarte vulnerabile. Utilizeaza o gama larga de sentimente „la pachet” pe care le manipuleaza cu reaceala si judecata. Rareori participa cu sufletul, si nu prea i se intampla sa stabileasca relatii profunde.
Casatoria nu este un „must” pentru el, nefiind exclus un celibatat permanent. Ca Scorpion casatorit, nu i se poate cere nimic altceva in afara sexului si a portofelului. Casatoria lui va fi un lung sir de adultere pe care le va abandona la mijlocul vietii. Ii vor scadea pretentiile, va deveni mai impaciuitor si va cauta o oarecare stabilitate.

Zone erogene: coapsele, organele genitale.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s