HOROSCOP EROTIC

Ea zodia Sagetator

Femeia Sagetator, este una dintre femeile care savureaza mai mult decat orice frumusetea propriului corp si senzatiile proprii. Inainte de toate se considera o fiinta care face si primeste dragoste. Are tendinta de a fi infidela, dar fara a fi perversa: cand tradeaza, o face cu maxima discretie.Afectiunea fata de prieteni poate merge la ea pana la punctul culminant, adica in pat. In acest ambient se simte ca acasa si este intotdeauna inventiva, savurand totul cu o tandrete extrema. Pentru ea, sexul are adanci radacini emotionale.Partenerul ales se va simti totdeauna foarte fericit fiindca pasiunea din relatie este completata de o mare pricepere si atentie. Cand talentul ei erotic se combina cu o frumusete pe masura, poate intruchipa idealul feminitatii agresive. Atunci este o adevarata reprezentata a Afroditei.Daca Fecioara este frecvent monogama, Femeia-Sagetator are tendinte poligame, avand obiceiul de a-si termina pretentiile in pat. Totusi, nu poate fi considerata etalon al frivolitatii, caci one-night-stand-urile sunt foarte bine mascate, incat partenerul oficial are sentimentul ca traieste alaturi de fidelitatea intruchipata.Poate fi si fidela, dar pentru asta sotul trebuie sa aiba o mare capacitate sexuala pentru a putea raspunde solicitarilor ei. La ea, adulterul nu este o necesitate, ci o licenta poetica.Data fiind natura ei, se poate casatori totusi la o varsta frageda, pentru ca are o idee clara asupra a ceea ce vrea de la mariaj si, implicit, de la viitorul sot. Daca mariajul se dovedeste a nu fi viabil, nu va ezita sa-l rupa si sa caute intelegere in alta parte.

Zone erogene: solduri, coapse, par.

El zodia Sagetator

Dintre cele trei semne de foc, sagetatorul, fiind asezat sub influenta lui Mercur, cel mai istet zeu al Olimpului, are o minte foarte organizata si creatoare. Inteligenta lui este analitica si acest lucru se simte si in viata sexuala.
Ca si Leul si Berbecul, dovedeste un puternic entuziasm pentru toate manifestarile simturilor. Iubeste femeia atat in sensul concret, cat si in sensul ideal. Este un amant amuzant, de-a dreptul fermecator, dar un sot mai putin inspirat.
Este sincer si pasionat, dar si foarte frivol. Nu accepta ca aventura sexuala sa preceada sentimentul iubirii. Efectiv, nu poate sa faca dragoste, daca nu simte ca e indragostit. Aceasta insa, nu este o problema, caci se aprinde foarte usor. Nu se supara daca femeia aleasa amana clipa in care sa i se daruie, ba chiar aceasta amanare ii accentueaza pasiunea. Preludiul ii place in aceeasi masura ca si actul sexual propriu- zis.
Paradoxul vietii lui sufletesti rezida in capacitatea de a fi sincer cu mai multe femei in acelasi timp. Este un poligam din nastere.
Permanent indragostit, desi este foarte lucid, nu are notiunea timpului, nici a zilei de maine. Uneori, isi oboseste pur si simplu partenera, caci pe langa faptul ca este neobosit in pat, are mania programelor complicate.
Este victima unei oscilatii intre viata de familie, la care nu vrea sa renunte si escapadele numeroase, care ii confirma masculinitatea. Odata casatorit, sotia trebuie sa se conformeze cu viziunea libertina a acestuia, potrivit careia aventurile extraconjugale sunt firesti.

Zone erogene: solduri, coapse, par

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s