HOROSCOP 29 ianuarie 2013

     Berbec

Astăzi, Luna tranzitează zodia Fecioarei, activând în cazul tău sectorul muncii şi al rutinei zilnice. Eşti dornic de ordine, disciplină şi maximum de rigurozitate în ceea ce priveşte serviciul şi afacerile. Ai tendinţa de a te îndoi sau de a supradimensiona pretenţiile pe care le împui colaboratorilor. Comunicarea este un bun mijloc de dezamorsare a tensiunilor.

      Taur

Având Luna în Fecioară proiectată în zona iubirii, a copiilor şi a creativităţii, tu eşti foarte metodic, calculat când vine vorba despre joacă sau distracţii. Manifeşti o fire pragmatică, cauţi şi ceri dovezi concrete de iubire sau de apreciere atât din partea prietenilor, cât şi a jumătăţii tale. Îndreaptă-ţi atenţia către tine însuţi şi poţi găsi chiar în inima ta echilibrul.

     Gemeni

Tu resimţi predispoziţiile tranzitului Lunii prin Fecioara în zona familiei şi a căminului. Ai tendinţa de a te îngrijora în ceea ce îi priveşte pe cei dragi, simţi să îi protejezi, să îi ghidezi. Conştientizează-ţi înclinarea spre manipulare, dă-le putere apropiaţilor învestindu-i cu încrederea ta şi oferă-le spaţiu pentru creştere. Fii doar sursă de inspiraţie prin exemplul tău.

       Rac

Tu primeşti energia Lunii în Fecioară în zona gândirii şi a comunicării. Eşti precis, concret în comunicare şi nu te împaci bine cu oamenii “împrăştiaţi” sau vagi în exprimare. Fii blând, binevoitor şi acceptă oamenii aşa cum sunt. Ai putea avea tendinţa de a aduce în discuţie frustrări mai vechi, eliberează-le şi iartă tot. Amână semnarea unor contracte importante.

       Leu

Luna în Fecioară te influenţează în zona banilor proveniţi din munca proprie, dar şi a valorii personale. Adopţi o manieră sitematică de creştere a veniturilor, bazată pe muncă şi seriozitate. Poţi avea impresia că cineva încearcă să profite de pe urma ta sau că munca nu îţi este apreciată la justa valoare. Distanţează-te de oamenii care nu te inspiră şi continuă să zâmbeşti.

     Fecioară

Zodia ta este cea care găzduieşte Luna pe parcursul acestei zile, aducându-te în lumină prin modul tău de a fi şi de a te manifesta. Îţi place să te îngrijeşti de tine, poate chiar de aspectul tău fizic, lăsând impresia unui om aranjat şi foarte meticulos. Relaţiile aduc provocări din cauza confuziilor sau a neînţelegerilor, care ar putea fi reconciliate de un mediator extern.

     Balanţă

În cazul tău, Luna în Fecioară se proiectează în zona abandonului de sine, a reculegerii în izolare. Manifeşti o fire îngrijorată, în special în ceea ce priveşte munca sau ce ţi-ai propus să gestionezi astăzi. Relaxează-te, respiră profund cât mai des şi acţionează. Chiar dacă colegii de muncă nu sunt foarte cooperanţi, nu renunţa şi continuă să îţi împărtăşeşti viziunea.

     Scorpion

Ţie, Luna în Fecioară îţi activează sectorul prietenilor şi al anturajului. Eşti foarte practic şi grijuliu când vine vorba despre persoanele cu care te înconjori astăzi. Te arăţi atent la trăirile şi situaţiile de viaţă ale persoanei iubite sau ale copiilor, având chiar tendinţa de a le sări în ajutor şi de a le rezolva tu problemele. Fii receptiv la mesajele divine şi observă în linişte.

     Săgetător

În cazul tău, Lună în Fecioară poate produce evenimente în zona carierei şi a prestigiului social. Te simţi bine într-un mediu organizat, ordonat, îţi place să te remarci şi să fii recunoscut pentru munca ta. Unele evenimente sau frustraţi din trecut ar putea reveni în actualitate, dar profită de înţelepciunea acumulată pe plan relaţional sau partenerial pentru a le dizolva.

     Capricorn

Tu resimţi efectele tranzitului Lunii prin Fecioară în zona cunoaşterii, a studiilor superioare şi a filosofiei de viaţă. Ai putea avea tendinţa de a te compara cu ceilalţi din punct de vedere al cunoştinţelor, de a face paradă de informaţii sau principii de viaţă, ceea ce ţi-ar putea atrage opozanţi puternici de discuţie. Caută mijloace concrete de implementare a cunoşterii.

     Vărsător

În ceea ce te priveşte, Luna în Fecioară se proiectează în zona transformării, a regenerării, dar şi a banilor obţinuţi în asociere. Îţi place să fie totul foarte clar în privinţa bunurilor sau a veniturilor împărţite. Ai tendinţa de a te supraaprecia şi te-ai putea simţi nedreptăţit la momentul împărţirii roadelor. Bucură-te de oportunitatea de creştere din spatele experienţei.

       Peşti

Luna în Fecioară activează, în cazul tău, zona  relaţiilor, a parteneriatelor şi a mariajului. Te arăţi perfecţionist în relaţii şi ai tendinţa de a exagera în special în raport cu persoana iubită sau cu apropiaţii. Nu te abaţi de la vorbe critice sau aspre atunci când lucrurile nu ies conform aşteptărilor tale. Înainte de a răbufni verifică dacă nu cumva ţi-ai creat aşteptări nerealiste.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s