HOROSCOP 31 ianuarie 2013

     Berbec

Luna trece în Balanţă activând, în cazul tău, zona relaţiilor şi a parteneriatelor. Îţi doreşti armonia, pacea şi liniştea în relaţii. Eşti foarte imprevizibil în reacţii şi nu ar fi de mirare dacă sari la harţă fără prea multe argumente raţionale. Nu tolerezi foarte bine autoritatea, eşti destul de rebel şi dornic de libertate. Cineva din anturaj crede în tine şi veghează la binele tău.

     Taur

Tranzitul Lunii prin Balanţă te vizează în zona muncii şi a modului în care te organizezi. Îţi doreşti un program armonios, echilibrat, dar ar fi bine să păstrezi loc pentru neprevăzut în agenda acestei zile şi să fii cât mai adaptabil. Ai putea avea de gestionat evenimente care îţi stârnesc compasiunea şi îngrijorarea, dar nu te stresa prea tare, căci ai putea avea dureri de cap la propriu.

    Gemeni

Tu resimţi amprenta energetică a Lunii din Balanţă în zona iubirii, a copiilor şi a creativităţii. Eşti foarte înclinat către activităţi recreative, artistice, jocuri sau distracţii. Îţi place să joci corect şi îţi recomand să eviţi orice fel de riscuri sau speculaţii financiare. Cineva din anturaj nu prea este de acord cu modul tău de a acţiona. Fii receptiv la feedback şi nu te lăsa intimidat.

       Rac

În cazul tău, Luna în Balanţă îşi trimite influenţele în zona familiei şi a căminului. Relaţia cu familia este foarte importantă pentru tine, dar astăzi parcă eşti şi mai dornic de pace, iubire şi armonie în raporturile cu cei dragi. Se poate crea contextul pentru a-ţi revendica o moştenire sau alt beneficiu semnificativ din partea familiei. Şefii sunt intempestivi şi nu te prea încântă.

     Leu

Tu manifeşti influenţa tranzitului Lunii prin Balanţă cu precădere în zona comunicării şi a gândirii. Ai tendinţa de a vedea mai multe laturi ale situaţiilor de gestionat şi îţi este greu să te concentrezi pe una singură, ceea ce îţi afectează puterea de concentrare sau claritatea deciziilor. Poţi atrage opozanţi puternici, dornici să te înveţe ce este mai bine sau chiar să te domine.

     Fecioară

Luna se află astăzi în Balanţă şi activează, în cazul tău, sectorul banilor proveniţi din munca proprie, dar şi a valorii personale. Cariera pare să urmeze un trend ascendent, aducându-ţi succes şi recunoaştere publică. Totuşi, banii pe care îi câştigi ar putea părea insuficienţi, din cauza altor cheltuieli neprevăzute care se ivesc. Caută resursele de exploatat în interiorul tău.

    Balanţă

Zodia ta este cea care găzduieşte astăzi Luna, punându-şi amprenta asupra atitudinii tale, a cine eşti cu adevărat, dar şi asupa modului în care eşti perceput de ceilalţi. Eleganţa, diplomaţia şi armonia sunt deziderate de mare preţ pentru tine. Ziua poate aduce evenimente neprevăzute pe plan relaţional, fii spontan, ieşi din zona de confort şi adaptează-te din mers.

     Scorpion

Lună în Balanţă este proiectată, în cazul tău, în zona izolării, a introspecţiei şi a nevoii de acceptare. Eşti foarte sensibil la nevoile celorlalţi şi manifeşti un puternic spirit de sacrificiu. Oamenii aflaţi în situaţii delicate de viaţă te impresionează într-un mod profund. La serviciu evenimentele sunt foarte precipitate şi nu prea ai control asupra programului tău.

      Săgetător

În ceea ce te priveşte, Luna în Balanţă activează zona prietenilor, a anturajului şi a clientelei. Eşti un prieten împăciuitor şi îţi place să armonizezi oamenii. Acest rol de “catalizator” îţi poate aduce multă simpatie din partea anturajului. Raporturile cu persoana iubită ar putea lua brusc o altă turnură şi sunt posibile chiar discuţii aprinse legate de lipsa banilor.

     Capricorn

Tu resimţi tranzitul Lunii prin zodia Balanţei în zona carierei, a puterii şi a prestigiului social. Îţi place să fii informat de tot ce se întâmplă la locul de muncă, să fii implicat în decizii şi să ţi se recunoască meritele. Aşteptările tale ar putea fi puţin cam ridicate, iar raporturile de putere se pot reconfigura brusc. Fii diplomat şi adoptă o atitudine pozitivă.

     Vărsător

Tu eşti influenţat de Luna în Balanţă în zona studiilor înalte, a filosofiei de viaţă. Manifeşti un puternic spirit justiţiar, îţi place să fii tu cel care împarte dreptatea şi care dă verdicte. Principala ţintă a “atacurilor” tale ar putea fi fraţii, verişorii ori prietenii apropiaţi. Îţi recomand să îţi revizuieşti atitudinea şi să rămâi centrat pe propria-ţi evoluţie spirituală.

       Peşti

În cazul tău, Luna în Balanţă energizează zona banilor proveniţi din colaborări ori asocieri. Dai dovadă de multă corectitudine când vine vorba despre împărţirea bunurilor sau veniturilor obţinute în comun. Sunt posibile unele surprize legate de bani, din partea cuiva din anturaj, ceea ce ar putea atrage rupturi bruşte sau reconfigurarea cercurilor pe care le frecventezi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s