Ce spun zodiile despre barbati…

   Berbec

21 Martie – 20 Aprilie

Ai de-a face cu un bărbat Berbec? Atunci fii în gardă, pentru că poate fi destul de neloial, indiscret şi nu prea obişnuieşte să se scuze pentru acţiunile sale. Este adevărat că e şarmant, pătimaş, sentimental, dar şi schimbător. Are un temperament impulsiv, este agitat, aventurier, fiind în acelaşi timp şi dominator. Nu te mira dacă vrea să iasă în evidenţă şi să te intimideze. Dacă vrei să îl ţii aproape, nu uita că uneori e rece si distant.

   Taur

21 Aprilie – 21 Mai

Domnul „Taur” are o îngăduinţă excesivă faţă de propriile slăbiciuni şi defecte. El poate fi materialist, avar, lent, lacom şi răutăcios. Nu prea are încredere în corectitudinea celor din jurul lui şi nici măcar în propriile sale forţe. Este încăpăţânat, deseori monoton, rigid, neadaptabil şi inconstant. Într-o relaţie, e posibil să fie lipsit de iniţiativă, pentru că în sinea lui este neliniştit, furios, gelos şi suspicios.

   Gemeni

22 Mai – 21 Iunie

Dacă îţi doreşti o relaţie fără griji, bărbatul „Geamăn” nu prea se încadrează în tipar. Este imatur, superficial şi nestatornic. Are o energie debordantă, dar o risipeşte fără folos, pentru că e lipsit de concentrare şi nici nu prea ştie ce vrea. Îşi schimbă des idealul şi deseori ia decizii în detrimentul sentimentelor sale. Are iniţiativă, dar cam degeaba, pentru că începe mai multe lucruri deodată şi, în general, nu termină nimic. Totuşi, dacă vrei să trăieşti palpitant, acest nativ este foarte potrivit, pentru că iubeşte intriga şi aventura.

   Rac

22 Iunie – 22 Iulie

 

Nativul „Rac” e, de cele mai multe ori, foarte ataşat de familie şi de casa lui. Exagerat de sensibil, are mereu impresia că ceilalţi nu îi răspund la sentimente. Este nostalgic, tradiţionalist şi trăieşte mult din iluzii. Este influenţabil, inconştient, inconstant, uneori nesigur şi împrăştiat, încăpăţânat şi indiferent. Are însă o stimă deosebită faţă de propria persoană. Iar dacă îţi plac surprizele de tot felul, nu uita că Racul este imprevizibil.

    Leu

23 Iulie – 22 August

Impunătorul „Leu” este destul de mândru, egoist şi ipocrit, dar şi pripit, emotiv şi imprudent. Iubeşte aventurile amoroase, luxul, fastul, motive pentru care este destul de risipitor. De multe ori, el caută gloria şi onorurile. Se supraestimează, este extravagant şi narcisist, iar cu tine poate fi deseori dominator, impulsiv şi sfidător. Nu uita că are tendinţe teatrale şi îi cam place să dramatizeze.

   Fecioară

23 August – 21 Septembrie

Dacă „jumătatea ta” este în zodia Fecioarei, probabil ai constatat deja cât este de melancolic şi timid. Nativul acestui semn poate fi lipsit total de îndrăzneală. Este sceptic, cinic, foarte încăpăţânat şi puţin adaptabil. Pune prea mult accentul pe intelect, în detrimentul sentimentelor şi al pasiunii. Nu prea are imaginaţie, dar ştie să „despice firul în patru”.

   Balanţă

22 Septembrie – 22 Octombrie

Dacă vrei să trăieşti intens, mai bine ocoleşte bărbatul „Balanţă”. Aprope că ignoră prezentul, e superficial în sentimente şi nu ştie să facă diferenţa între prietenie şi iubire. E indecis, oportunist, pesimist, inconştient, depresiv, pasiv şi încăpăţânat. Uşor influenţat de laude, face prea multe compromisuri, are tendinţa de a exagera şi nu prea are un scop în viaţă. Ce îl caracterizează? Lipsa încrederii în sine, pentru că nu e nicio dată pregătit să înfrunte situaţiile grele.

   Scorpion

23 Octombrie – 21 Noiembrie

Bărbatul „Scorpion” poate fi dur şi nemilos când te aştepţi mai puţin. Este arogant şi critic, încăpăţânat şi obositor. Are o imaginaţie nestăpânită şi face deseori excese. Poate fi egoist, lipsit de scrupule şi prefăcut. Îi jigneşte pe ceilalţi, dar el nu suportă să fie jignit. Nu este capabil să ierte şi poate fi foarte răzbunător. În dragoste, devine repede gelos, dacă nu este adorat.

   Săgetător

22 Noiembrie – 20 Decembrie

Nativul Săgetător este unul dintre cei mai superficiali bărbaţi ai zodiacului. Îţi pune nervii la încercare cu indiferenţa lui şi lipsa de profunzime. Îţi face tot felul de promisiuni, fără să îşi respecte cuvântul. Ai grijă pentru că este aventurier, extravagant şi mare amator de petreceri. De multe ori este mândru, fără să aibă motive, fiind deoseori criticat că este lipsit de tact şi lăudăros.

   Capricorn

21 Decembrie – 19 Ianuarie

Bărbatul „Capricorn” este mereu nemulţumit, neîncrezător şi suspicios. Are ambiţii mari şi vrea cu tot dinadinsul să reuşească în carieră şi în plan social. De iubire, îi este teamă. Ar vrea să ofere cât mai puţin, dar vrea să primească cât mai mult. Poate să fie bizar, distant, capricios şi lipsit de pasiune. Mulţi dintre Capricorni au complexe de inferioritate şi îşi complică viaţa. Sunt materialişti, lacomi şi secretoşi.

   Vărsător

20 Ianuarie – 18 Februarie

Nativul Vărsător este un rebel fără cauză, imprudent şi surprinzător. Straniu şi extravagant, uneori preferă să fie singur, alteori îşi alege prieteni ciudaţi. Unii Vărsători au un comportament contradictoriu: sunt neliniştiţi, superficiali, inadaptaţi, se cred superiori din punct de vedere intelectual, dar sunt lipsiţi de discernământ şi confuzi. Probabil vei afla repede că amână mereu treburile grele.

     Peşti

19 Februarie – 20 Martie

Bărbatul „Peşti” are voinţa slabă şi nu prea ştie cum să se impună. Poate avea idei excepţionale şi doreşte binele tuturor, dar nu prea reuşeşte să le pună în aplicare. Îi place mai mult să viseze, să îşi facă iluzii, dar este indecis, confuz şi nerealist. Nu te lăsa păcălită, pentru că deseori poate fi înşelător, contradictoriu şi are o îngăduinţă excesivă faţă de slăbiciunile lui. Când ai nevoie de un prieten statornic, fugi de nativul Peşti, pentru că te va lăsa să te descurci singură în momentele grele.

 

Anunțuri

Un comentariu la “Ce spun zodiile despre barbati…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s