In ce te reincarnezi in functie de zodie

Vrei să afli dacă în viaţa viitoare vei avea mai mult noroc sau pur şi simplu eşti curioasă dacă vei ajunge un delfin, o omidă sau dacă vei duce, la propriu, o viaţă de câine? Iată în ce te vei reîncarna în funcţie de zodie.

Berbec

Berbecii trăiesc vieţi aventuroase şi deseori se gândesc că o viaţă nu este de ajuns pentru a aduna amintiri, prieteni şi experienţe noi. De aceea, astrele vor fi blânde şi îngăduitoare şi astfel berbecii de astăzi se vor reîncarna în maimuţe. Nevoia de adrenalină va fi înlocuită cu dragostea de familie, iar aventura va continua să domine viaţa lor, doar că printre liane.

Taur

Taurii sunt tradiţionalisţi şi destul de reticenţi la nou. Fiind o zodie de pământ, taurii se vor reîncarna în animale paşnice, cu o viaţă liniştită la ţară. Dacă în această viaţă taurii au fost nemulţumiţi de norocul oferit de astre, după reîncarnare, aceştia vor beneficia de tot ce şi-au dorit vreodată.

Gemeni

Gemenii nu se pot opri din vorbit şi comunicarea este cea mai importantă pentru ei în această viaţă. De aceea, astrele le vor oferi un răgaz şi gemenii se vor reîncarna în cameleoni. Deşi tăcuţi în noua viaţă, foştii gemeni se vor bucura din nou de mai mutle feţe, deoarece cameleonii îşi schimbă aspectul în funcţie de mediul înconjurător.

Rac

Sensibili şi intuitivi, racii sunt greu de convins să lupte pentru o cauză. Mişcarea lor preferată într-un conflict este „mersul cu spatele „, aşa că astrele au decis să le ofere o schimbare. La reîncarnare, racii vor deveni nişte feline teritoriale, poate lei şi leoaice sau pantere.

Leu

Mândri şi îndrăgostiţi până peste cap de propria persoană, leii vor avea parte de o surpriză în următoarea viaţă. Deoarece astrele s-au săturat de pasiunea pe care leul o are pentru el însuşi, au hotărât să îl reîncarneze în ceva care să-l înveţe ce este umilinţa. Astfel, regele animalelor se va reîncarna în focă sau leming, animale arctice care îşi trăiesc viaţa între pericolul de a fi mâncat şi lupta cu frigul polar.

Fecioară

Critici înnăscuţi, fecioarele sunt tipicare şi mofturoase în această viaţă, dar astrele au o surpriză pentru cei fiţoşi. Cum au avut o viaţă la dispoziţie să înveţe să critice mai puţin munca altora, fecioarele vor plăti cu aceeaşi monedă. Astfel, fecioarele se vor reîncarna în câini de sanie. Fiind silite să muncească în condiţii inumane şi să colaboreze pentru a se putea deplasa, fostele fecioare vor învăţa să nu mai critice munca altuia fără să ştie ce presupune ea.

Balanţă

Leneşe din fire, balanţele au o singură pasiune: confortul. Tocmai de aceea astrele le-au rezervat o viaţă viitoare pe fugă. Balanţele se vor reîncarna în câini de poliţie sau câini de pază. Astfel, karma actualilor nativi din balanţă se va echilibra şi ei nu vor trece în etapa următoare a evoluţiei ca nişte spirite leneşe.

Scorpion

Pasionali şi misterioşi, scorpionii vor avea nevoie şi ei de o echilibrare karmică. Astfel, astrele le-au rezerva o viaţă complet diferită de cea veche actualilor scorpioni. Nativii acestei zodii se vor reîncarna tot într-o creatură geloasă şi teritorială, dar cu mai puţine posibilităţi de răzbunare: ursoaică. Deşi vor avea destulă forţă pentru a canaliza sentimentele, foştii scorpioni vor putea să se retragă, la nevoie în liniştita pădure, alături de pui.

Săgetător

Comunicativi şi firi sportive prin excelenţă, săgetătorii vor avea în sfârşit ocazia să se odihnească. Dacă în viaţa actuală, săgetătorii au avut parte de multă adrenalină, prieteni mulţi şi petreceri dese, după reîncarnare, nativii acestei zodii se vor linişti. Săgetătorii se vor reîncarna în urşi koala, astfel că viaţa lor va curge lent, în jurul frunzelor de eucalipt.

Capricorn

Încăpăţânaţi şi tăcuţi, capricornii vor fi surprinşi de astre printr-o mişcare menită să echilibreze karma. Astfel, pesimiştii capricorni se vor reîncarna în manguste şi vor trăi gălăgios în comunităţi mari. De la o viaţă plină de restricţii autoimpuse, diete şi frica de moarte, capricornii se vor reîncarna în nişte animale vesele, zglobii şi care se răsfaţă periodic.

Vărsător

Mereu în pas cu moda şi la curent cu toate noutăţile, vărsătorii s-au săturat deja de agitaţie. Prin urmare, astrele le vor face hatârul şi vărsătorii se vor reîncarna în delfini. Mamifere inteligente şi jucăuşe, delfinii comunică într-un limbaj numai al lor, ceea ce li se va potrivi nativilor din vîrsător ca o mănuşă.

Peşti

Sensibili şi fideli, nativii din peşti vor avea parte de dragostea vieţii lor după reîncarnare. Ca porumbei, peştii vor putea să petreacă fiecare clipă alături de partener, fără ca jobul sau viaţa socială să le stea în cale. În plus, împărţirea hranei va fi preţuită mai mult de cel drag, iar gingăşia penajului i se potriveşte de minune firii delicate.

Ce păţeşti în viaţa de apoi în funcţie de zodie

Rai, Iad, Purgatoriu sau Câmpiile Elizee? Dacă nu ştii ce te aşteaptă după moarte, iată ce spun astrele despre viaţa de apoi. Vezi unde vei ajunge şi ce păţeşti în viaţa de apoi în funcţie de zodie.

Berbec

Berbecii sunt firi zvăpăiate şi iubesc aventura, aşa că sigur vor aduna câteva păcate pe lista finală. Nestatornici în dragoste, berbecii se plictisesc repede şi nu le place să fie contrazişi. Dacă ajunge în Iad, berbecul va încerca să fie optimist, să ignore dracii care îl împung în coaste şi să se considere norocos că măcar stă la cald.

Taur

Mai puţini optimişti, dar mai calculaţi în timpul vieţii, taurii vor avea, cu siguranţă un plan de bătaie pentru viaţa de apoi. Indiferent unde vor ajunge, taurii vor reuşi să se descurce şi să găsească resursele pentru stabilizarea situaţiei. Destul de tradiţionalişti în dragoste şi geloşi, taurii ar putea sfârşi într-un purgatoriu al nesiguranţei, unde nu ştiu niciodată dacă să o ia la stânga sau la dreapta.

Gemeni

Comunicativi şi mereu plini de resurse, gemenii vor profita de situaţie, chiar dacă aceasta se întâmplă să fie moartea şi trecerea în lumea de dincolo. Stafii prietenoase şi vorbăreţe, gemenii vor încerca să dărâme tot felul de lucruri prin casă şi să vorbească cu rudele, fapt care va speria pe toată lumea în ultimul hal.

Rac

Racii nu vor trece prea fericţi în lumea de dincolo, mai ales că, intuitivi cum sunt, vor simţi când se apropie sfârşitul. Romantici şi sentimentalişti, racii îşi vor aştepta în Câmpiile Elizee partenerii sau îi vor câuta peste tot în lumea de dincolo. Dacă îi găsesc repede, racii vor merge cu ei de mână spre Rai, unde speră să petreacă eternitatea în muzică de harpă.

Leu

Leii vor trece cu greu peste momentul morţii. Iubitori de viaţă şi plini de părere de rău că aşa un corp superb va ajunge în pământ, leii vor rămâne o vreme printre cei vii. Ca fantomă, leul va încerca să dezlănţuie fenomene paranormale, deoarece, ca şi în timpul vieţii, vrea să fie mereu în centrul atenţiei.

Fecioară

Fecioarele sunt sigure că merită să ajungă în rai. Perfecţionistă o viaţă întreagă, fecioara abia aşteaptă să facă ordine şi disciplină printre îngeraşi. Obişnuiţi să critice pe toată lumea, fecioarele nu vor sta locului nici în straturile superioare ale Cerului şi se vor apuca să ţină cursuri de coaching pentru optimizarea sortării celor care stau la poartă.

Balanţă

Balanţele iubesc echilibrul şi sunt, în general optimiste. Poate tocmai de aceea vor rămâne blocate în Purgatoriu pentru o vreme, până acceptă că nu mai au ce să admire în oglindă, deoarece nu mai au reflexie. Pe de altă parte, Purgatoriul poate fi confortabil, fapt esenţial pentru balanţe. Tocmai din cauza stilului leneş s-ar putea să nu mai plece niciodată de acolo.

Scorpion

Scorpionii vor fi foarte surprinşi când vor ajunge în lumea de dincolo. Ştiindu-se cu musca pe căciulă la capitolul păcate ale cărnii, scorpionii s-ar aştepta, mai degrabă, la o aterizare forţată în iad. Surpriza va fi destul de mare când vor realiza că tipul/ tipa sexy din seara precedentă i-a transformat în vampiri. Cum tot timpul au fost nişte iubitori de plăceri trupeşti, viaţa de apoi va veni ca o continuare senzuală cu colţi şi sânge de fecioare…sau feciori.

Săgetător

Veseli şi comunicativi, săgetătorii nici nu vor realiza că au murit. Fiind obişnuiţi cu situaţiile periculoase şi scăparea pe muchie de cuţit, săgetătorii vor continua să bântuie acest pământ ca şi cum nici n-au trecut dincolo. După câteva secole de frustrare, săgetătorii au o şansă să se plictisească de plimbat în locurile pe unde trăiau şi vor încerca ceva nou. Să nu vă mire dacă nu vor răspunde la apel când îi chemaţi cu ritualuri şi mediumi, vor fi plecaţi în explorare.

Capricorn

Poate cea mai încăpăţânată zodie, capricornul va fi ferm convins că se duce în iad. De fapt, firea încrâncenată şi sentimentele de vină pe care le cară toată viaţa îi vor da senzaţia veşnică de dezastru pe cale să se întâmple. De fapt, capricornii nu sunt persoane triste neapărat, doar mai pesimiste şi fataliste. Cel mai probabil, această grijă şi plănuire intensivă a unui sfârşit neplăcut se va spulbera odată cu trecerea în lumea de dincolo. Capricornii vor găsi, în sfârşit pacea, după care se vor reîncarna într-o zodie mai optimistă.

Vărsător

Vărsătorii nici nu vor observa că au murit. Firi zăpăcite şi preocupate mereu de şapte lucruri deodată, vărsătorii se vor trezi că se simt diferit. De fapt, ei au trecut dincolo atât de lin şi lent, încât nu au apucat să conştientizeze moartea. Mai greu le va fi să se obişnuiască cu colţii, fotofobia şi shaorma fără usturoi. Ca vampiri, vărsătorii se vor distra de minune, alături de tinere fecioare, bărbaţi fotomodel de lenjerie şi party-uri nebune prin cluburi selecte.

Peşti

Cei mai sensibili dintre noi, peştii, vor fi, la început, foarte trişti că au murit. Ei vor petrece zile întregi în jurul celor dragi, dorind să-i ajute cu parastasul, sarmalele şi coliva. Apoi, vor pluti zilnic peste cimitir pentru a vedea cine a mai adus flori şi cine încă plânge. Apoi, la un moment dat, peştii vor începe să se obişnuiască cu ideea şi să caute şi alte fantome liniştite cu care să-şi petreacă eternitatea.

 

Anunțuri

2 comentarii la “In ce te reincarnezi in functie de zodie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s