Zodiile cele mai cheltuitoare

Unii dintre noi suntem educaţi sau obligaţi de contextul social să fim economi, alţii avem mai degrabă o mână largă în privinţa banilor.

Iar atunci când avem tendinţa să cheltuim oricât pe orice, viaţa noastră, dar şi a celor cu care o împărţim poate deveni, deseori, dificilă. Pentru că zodiile spun multe lucruri despre noi, află cat  eşti de  cheltuitoare/ cheltuitor în funcţie de zodie:

Berbec

Încăpăţânat, nativul zodiei Berbec este un risipitor serios, bineînţeles numai în ceea ce priveşte strict plăcerile personale: dacă îi place un obiect vestimentar va face tot posibilul să-l aibă, chiar dacă va renunţa la nevoi mult mai importante.

Berbecul cheltuie cei mai mulţi bani pe haine şi pe accesorii pentru că cel născut în zodia Berbec are o înclinaţie deosebită spre estetică…

Taur

Nu se spune degeaba că Taurii sunt partenerii ideali – ei sunt aceia al căror caracter uşor conservator îi împiedică să fie risipitori.

Cu toate acestea, Taurii nu pot face, neapărat economii importante sau pe termen lung pentru că le place, totuşi, să fie răsfăţaţi şi dacă altcineva nu se ocupă de asta, o vor face chiar ei.

Aşadar, un Taur va amâna cheltuieli sau le va face la momentul oportun, controlându-şi foarte bine excesele spontane…

Gemeni

Am putea spune „doi în unu” despre Gemeni – fie cheltuiesc în exces, fie se ponderează cu rigurozitate. Dacă va cheltui banii sigur o va face atunci când are nevoie de haine sau când îi plac foarte mult anumite piese vestimentare.

Mai mult, în comparaţie cu femeile Gemeni, bărbaţii Gemeni sunt cei care acumulează datorii uriaşe pentru că sunt înclinaţi mult mai mult spre risipă.

Rac

Conservatori în aparenţă, cei ghidaţi de semnul astral Rac cheltuiesc foarte mult pe un singur lucru care este special sau extravagant pentru ei (cum ar fi o piesă vestimentară foarte scumpă). Ei nu cheltuiesc câte puţin pe multe nimicuri, ci sume uriaşe pe un singur obiect poate pentru alţii nesemnificativ.

Pe de altă parte, Racii iubesc siguranţa oferită de economii sau de banii din buzunar şi, din aceste considerente, nativii acestei zodii vor trăi perioade lungi de acumulări. Dacă, ulterior, risipesc sume mari, dintr-o dată, ţine foarte mult şi de contextele punctuale.

La fel ca şi în cazul zodiei anterioare, bărbaţii ghidaţi de semnul zodiacal Rac sunt mult mai cheltuitori decât femeile aceleiaşi zodii şi, dacă ele risipesc sub egida primului impuls, ei pot acumula datorii ceva mai des şi ceva mai conştienţi de ceea ce fac.

Leu

Tendinţa cheltuitoare a Leilor se învârte în jurul valorii de confort la care aceştia ţin nespus de mult. Iubesc luxul, hainele de firmă, bijuteriile din pietre preţioase, viaţa prin restaurante şi baruri.

Însă, nativii zodiei Leu pot face economii cu mai multă seriozitate decât mulţi alţii atunci când vine vorba de realizarea unor planuri măreţe, cum ar fi achiziţionarea unei case sau a unei maşini. Asta numai dacă un astfel de proiect nu implică renunţarea la confortul personal, desigur.

Fecioară

Deşi răsfăţatele zodiacului, Fecioarele au un instinct înnăscut de a economisi resurse financiare. Ele merg pe principiul  „niciodată fără bani în buzunar” şi atunci se abţin de la cheltuieli pe care o parte din sufletul lor le-ar face.

Au momente în care îşi pierd cumpătul şi risipesc banii agonisiţi (mai ales pe haine), dar aceasta nu este trăsătura lor definitorie.

Balanta

Balanţele sunt elegante şi foarte stilate: se îngrijesc de propriul aspect cu atenţie, ceea ce le determină să cheltuie fără măsură. Mai mult, dacă a ieşi în evidenţă înseamnă a risipi bani, atunci nu se gândesc de două ori.

Dacă eşti sau ai întâlnit o Balanţă care a reuşit să atingă starea de echilibru, atunci realitatea poate fi alta: ai putea fi surprins de o femeie sau un bărbat care să ştie când să spună stop cheltuielilor inutile.

Scorpion

Scorpionii sunt renumiţi pentru dorinţa lor de a experimenta orice, cât mai repede pentru că noul le oferă senzaţia că trăiesc…

Atunci când schimbarea înseamnă renunţarea la economii, sigur nu vor ezita dar, în ciuda aparenţelor, ei nu sunt nişte cheltuitori „atestaţi” sau fără discernământ.

Săgetător

Cei născuţi sub semnul zodiacal Săgetător sunt cheltuitorii supremi: le place să-şi facă poftele şi ar cheltui oricât pentru asta. Nevoia de libertate îi împinge să îşi dorescă şi libertate financiară, de aceea,  ceea ce gândesc ei că e un „must have”, cumpără… orice i-ar aştepta a doua zi.

Capricorn

Capricornul este, în general, o personalitate moderată, cu înclinaţii conservatoare. Nu pune mare preţ pe haine şi nici pe bunurile materiale, în general.

Le place să trăiască frumos, dar şi-ar dori să se întâmple asta fără prea mari renunţări din partea lor… poate din partea altora, mai degrabă.

Vărsător

Femeile născute sub semnul zodiacal Vărsător iubesc să facă shopping, e terapia lor împotriva stresului sau a necazurilor. Bărbaţii sunt mai puţin obsedaţi de cumpărături, dar au aceeaşi voluptate când cumpără orice.

Chiar şi atunci când nu au bani, asta nu îi poate opri de la shopping – fac ei cumva şi rezolvă. 

Pentru Vărsători există 2 opţiuni: ori au mulţi bani, ori nu mai au deloc.

Peşti

Se spune că cei mai mulţi milionari sunt născuţi sub semnul zodiacal Peşti! Poate sunt doar mai mulţi „milionari strângători” ghidaţi de semnul astral Rac, dar atât.

Dacă eşti Peşti, vei desena intuitiv traiectoria banilor tăi (de unde vin şi unde se duc cu exactitate), dar uneori te vei dezice de ei fără să cugeţi.

Pentru că pentru unii Peşti nu există limite când vine vorba de cumpărături. Doar că atunci când ai găsit echilibrul, nimic nu te mai poate opri din a obţine tot ce îţi doreşti prin agoniseală.

Peştii trebuie să fie atenţi doar la cei din jurul lor – mulţi îi vor păcăli, un număr important de Peşti pierzând bani pentru fostele soţii sau pentru partenerii de afaceri.

Anunțuri

Un comentariu la “Zodiile cele mai cheltuitoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s