HOROSCOP 13 februarie 2013

Berbec

Astăzi Luna este găzduită de zodia ta, imprimându-ţi un spirit cutezător, original, nonconformist şi independent. Activităţile de rutină nu sunt pentru tine astăzi. Ai putea începe un nou proiect avangardist, neconvenţional, care să îţi construiască o nouă imagine în ochii celorlalţi. Poţi face multe drumuri scurte astăzi, dar nu exagera cu viteza la volan.

Taur

Luna în Berbec activează în ceea ce te priveşte nevoia de introspecţie şi izolare de ochii lumii. În cursul acestei zile ai tendinţa de a face “săpături” în interiorul tău şi ai putea găsi resurse importante, care să te sprijine să vezi cu mai mult optimism şi încredere viitorul. Dacă aveai planuri de călătorie în străinătate, ele s-ar putea reconfigura subit.

Gemeni

Tu resimţi influenţa tranzitului Lunii prin Berbec în zona prietenilor, a anturajului şi a organizaţiei în cadrul căreia activezi. Probabil îţi este foarte clar ce îţi doreşti de la colaborările tale profesionale, şi în cazul în care apar divergenţe
ireconciliabile de opinie sau legate de împărţirea beneficiilor, ai putea alege brusc să părăseşti grupul actual de interese.

Rac

Sub influenţa Lunii în Berbec tu eşti foarte vehement în cariera sau în interacţiunile tale sociale. Ai mare impact asupra oamenilor, ştii să te faci ascultat şi ai putea avea chiar tendinţa de a intimida pentru a-ţi atinge obiectivele. Nu tolerezi foarte bine autoritatea şi îţi place să fii tu cel care dă ordine, dar, cu toate acestea, fii cooperant în relaţiile cu şefii.

Leu

Ţie, Luna în Berbec îţi activează zona studiilor superioare, a relaţiilor cu străinii şi a călătoriilor îndepărtate, peste hotare. Inspirat de experienţa plăcută a unui prieten sau a cuiva din anturaj, ai putea alege să pleci într-o călătorie departe de casă. Dacă lucrezi cu străini, raporturile de la muncă sunt destul de încordate astăzi, căci aţi putea avea viziuni diferite.

Fecioară

Pe tine, Luna în Berbec te influenţează în zona banilor partenerului sau ai celor obţinuţi ca urmare a muncii prestate în colaborare. Ai un fler deosebit când vine vorba despre banii altora, îi miroşi şi ştii cum să îi atragi către tine. Ascultă-ţi intuiţia, temperează-ţi impulsivitatea către speculaţii financiare sau investiţii riscante, alegând câştigurile prudente, pe termen lung.

Balanţă

În cazul tău, Luna în Berbec dinamizează sectorul relaţional. Eşti plin de energie, spontan şi extrem de original. Nu ai răbdare să premeditezi lucrurile, dar îţi surprinzi partenerul de viaţă cu idei inovatoare şi soluţii concrete legate de planurile voastre de studiu sau călătorie. La domiciliu atmosfera poate deveni uşor incendiară, datorită discuţiilor aprinse ce au loc.

Scorpion

Luna în Berbec poate aduce, în cazul tău, multă energie în sectorul muncii şi al sănătăţii. Poţi demara astăzi noi proiecte, foarte îndrăzneţe, originale sub ghidarea intuiţiei tale. Ai putea porni chiar noi activităţi pe care să le prestezi în colaborare sau în asociere, care ar putea fi de bun augur. Ai putea renunţa la unele contracte care nu îţi mai sunt favorabile.

Săgetător

În cazul tău, Luna în Berbec activează sectorul iubirii, al copiilor şi al creativităţii. Îţi place să preiei controlul în cadrul relaţiei tale de iubire, eşti foarte energic şi într-o continuă competiţie cu persoana iubită. Ai tendinţa de a stimula competitivitatea copiilor prin sport sau alte jocuri antrenante. Sursele de venit financiar sunt în plin proces de reconfigurare.

Capricorn

Tu resimţi efectele tranzitului Lunii prin Berbec în zona familiei şi a căminului. Eşti foarte creativ, original şi îţi găseşti diverse mijloace prin care să îţi inovezi rutina şi modul în care se scurge această zi. Relaţiile de la locul de muncă sunt armonioase, prietenoase şi ai parte de oameni care te susţin. Temperează-ţi totuşi tendinţa spre manipulare sau control.

Vărsător

Pe tine, Luna în Berbec te stimulează în zona gândirii şi a comunicării. Eşti un vorbitor fervent, plin de patos şi de conţinut. Ingeniozitatea gândurilor şi cuvintelor tale sunt fascinante pentru persoana iubită, care te susţine necondiţionat în tot ceea ce întreprinzi azi. Ai încredere în tine şi depăşeşte-ţi inhibiţiile sau complexele legate de vorbitul în public.

Peşti

În ceea ce te priveşte, Luna în Berbec îşi pune amprenta energică asupra veniturilor tale financiare obţinute din munca proprie. Eşti foarte orgolios şi nu te mulţumeşti cu puţin. Îţi exploatezi la maximum intuiţia pentru a fructifica orice sursă de venit şi chiar reuşeşti să atragi un sprijin financiar din partea familiei. Evită să dai bani împrumut prietenilor.

Reclame

Un comentariu la “HOROSCOP 13 februarie 2013

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s