Horoscop amuzant

Berbec

 Berbecii au sprâncene stufoase, iar chipul lor este inexpresiv. Acestia foarte rar spun ceva si fac cu totul altceva. Când realizeaza gresit un lucru, tin acest fapt pentru ei si nu vor sa discute despre asta.

Nu bate la cap un Berbec, daca nu vrei sa te ia la bataie. Berbecii se îndragostesc usor de Pesti, deoarece acesti din urma îi fac sa se simta importanti.Berbecii râd de lunatici si de cei care îsi sug degetele si la vârsta de 35 de ani.

Berbecii folosesc armele pentru a descrie conceptele filosofice.Persoanele nascute în aceasta zodie iau foarte greu decizii. Ei se casatoresc din amuzament si nu divorteaza niciodata.. Sotii sau sotiile lor sunt implicati în multe accidente ciudate în care îsi pot pierde viata sau pot ramâne paralizati. Fiind infailibil, Dumnezeu ar putea fi Berbec,ceea ce l-ar face pe Satan sa fie Varsator.

De obicei Berbecii ocupa pozitii de sef. În situatia în care este pus sa curete toaletele, va organiza imediat o adunare generala cu toti angajatii si vor picheta în fata companiei. Berbecii urasc sa stea de vorba cu Scorpionii, deoarece le place sa fie ei mereu în centru atentiei. Berbecii sunt cei mai mari farsori dintre toate zodiile si adora sa fie o bataie de cap pentru toata lumea…  🙂

Taur

Taurii sunt foarte emotivi. Daca acum sunt bine dispusi, în urmatoarea secunda pot devii posomorâti, pentru ca apoi sa-si împuste operatorul de cablu. Îi place sa fie natural, ceea ce înseamna ca nu se spala prea des.

Taurii prefera comediile, se rafuiesc cu chelnerii si nu suporta clasamentele. Le place sa îsi psihoanalizeze prietenii chiar daca nu au experienta de viata. Taurii mormaie atunci când iti descriu concepte filosofice. Sunt destul de ciudati pentru ca au obiceiul de a se plânge de lucruri care nici nu s-au întâmplat.

În plus, sunt invidiosi pe Berbeci deoarece acestia din urma se afla pe prima pozitia în lista zodiilor. De aceea, Taurii nu se vor clasa niciodata mai sus de locul doi. Toti Taurii vor sa fie Dumnezeu, din pacate Dumnezeu este Berbec. Taurii raspund mereu la o
întrebare printr-o alta întrebare.

Cei mai multi Tauri se dau în vânt dupa situatiile conflictuale, cum ar fi certurile în bar. Daca nu sunt implicati într-un scandal în vreun bar, atunci vor inventa unul pentru a avea ce povesti prietenilor. Daca nu ar exista desenele animate, Taurii nu ar stii cu ce sa-si ocupe timpul liber. Taurii sunt nerabdatori si insistenti si se grabesc mereu sa alerge spre nicaieri. Taurii dau foarte rar petreceri la ei acasa, iar atunci când o fac, invita numai cunoscuti carora le prezinta scenarii despre cum ar fi lumea daca ei ar fi Dumnezeu…  🙂

Gemeni

Toata lumea iubeste Gemenii, pentru ca toata lumea iubeste schizofrenicii. Le place sa creada ca personalitatea lor seamana cu cea a lui Socrate si Michelangelo, însa în realitate aduc mai degraba cu Prince.

Stiu, vor nega tot ce au citit pâna aici despre zodia lor. Gemenii conduc masini haioase pe care le lovesc de copaci sau cladiri. Sunt insistenti si aroganti. Le place sa se bata cu copiii si cu lunaticii la nunti. Le place si mai mult sa foloseasca Balantele în loc de sac de box.

Gemenii bisexuali sunt ca o întâlnire dubla, restul sunt hermafroditi. Gemenii îsi vandalizeaza propria locuinta. Foarte rar o sa vezi o persoana nascuta sub aceasta zodie care sa participe la Jocurile Olimpice. Atunci când totusi o fac, vor concura la proba de înot sau hockei.

Jocurile electronice sunt si ele o distratie pentru Gemeni. Ei se afla mereu sub tratament, însa de cele mai multe ori acesta nu este legal. Gemenii vorbesc foarte tare pentru a se face auziti, de cele mai multe ori fac acest lucru când vorbesc cu ei insisi.Gemenii nu sunt decât niste Pesti paranoici…  🙂

Rac

Racilor le place sa stie ce se întâmpla în vietile tuturor oamenilor de pe Pamânt. Cu toate astea, nu ajung sa se cunosca niciodata pe ei insisi.Racii se îmbraca doar pentru ca “asa trebuie” si nu sunt deloc constanti în ceea ce priveste tinuta lor vestimentara.

Când vor sa aiba hainele calcate, solutia lor este sa le bage între saltea si pat înainte de culcare. Locuinta le este cel mai bun refugiu, motiv pentru care pot sta închisi în casa luni la rând. Cu toate ca vor sa fie  sprijinul prietenilor, nu simt nevoia sa socializeze. De multe ori, trupele SWAT vor intervini gândindu-se ca au fost luati ostatici.

Nu o sa exceleze niciodata la niciun sport, deoarece trebuie sa se odihneasca 15 minute dupa fiecare efort de a respira. Este multumit atâta vreme cât poate  sa-si cladeasca o cariera din confortul propriului pat. Oamenii îi iau peste picior din când în când, de fapt, mai mereu. Daca li se pare ca cineva îi exploateaza, au dreptate, iar cel mai interesant lucru e ca le face placere când se întâmpla asa.

Racilor le place sa inventeze cuvinte atunci când vor sa
descrie concepte filosofice. De aceea, nu e de mirare ca George W. Bush este Rac. Acestia nu au nicio influenta asupra prietenilor sai, chiar daca au impresia ca sunt suportivi. Racii nu sunt niciodata invitati la petreceri. Ei pretind ca sunt persoane pe care prietenii lor se bazeaza, însa nu sunt de neînlocuit. Racii au mereu grija sa-si conduca acasa prietenii care au baut peste masura, acesti amici sunt de obicei Pestii…  🙂

Leu

Leii incearca sa atraga atentia în toate modurile posibile. Le place sa-si sarute imaginea reflectata în oglinda. Gingis Han si Barney din familia Flinstone apartin acestei zodii. Leii vor întrerupe întotdeauna o discutie si nu se vor lasa pâna nu vor fi ascultati pâna la capat.

Leii nu se casatoresc pentru ca niciun partener nu este suficient de bun pentru ei. Daca totusi fac si acest pas, atunci îsi vor tine sotul sau sotia sub papuc. Au nevoie permanent de atentie, din pacate nu o vor obtine deoarece reusesc sa irite pe toata lumea. De aceea, cei mai multi condamnati pentru necrofilie sunt Lei.

Unii Lei pretind ca sunt homosexuali pentru a iesi mai mult în evidenta. Se asteapta ca atunci când intra în camera sa fie aplaudati. Varsatorilor le plac posterele cu staruri rock,Scorpionii îsi atârna pe pereti postere cu dezastre naturale, Capricornii cu matematicieni renumiti,Pestilor le plac unicornii, însa Leii îsi vor agata întotdeauna pe pereti postere cu imaginea lor…  )

Fecioara

Este o bataie de cap pentru toata lumea. Hainele celor nascuti în aceasta zodie sunt într-o ordine desavârsita. În istoria omenirii, nicio Fecioara nu a eructat vreodata. Toate obiectele lor îsi au locul lor foarte bine stabilit, iar locul lor este pe podea, frecând de zor pâna se asigura ca bacteriile au disparut.

Fecioarele sunt campioni la accidente rutiere, iar scuza lor în fata politistilor este ca: “nenorocitul circula cu o masina murdara”. Politistii nu le vor da amenzi si îi vor lasa în pace pentru ca si ei sunt tot Fecioare. Este foarte usor sa enervezi o Fecioara, spune-i ca are ceva între dinti si apoi urmareste-o cum se scobeste frenetic.

Fecioarele sunt foarte amuzante pentru ticalosi ca noi.. Un iad pentru Fecioare este sa ramâna blocate în lift cu un Varsator dezbracat. Si asta pentru ca în iad, Varsatorii au voie sa bea bere, pe care o mai si varsa pe podea. În schimb, Fecioarele au mereu grija sa mature si sa spele podeaua  în jurul tronului lui Dumnezeu.

O alta bataie de cap pentru Fecioare e sa scoata mizeria de sub frigider, iar de obicei acolo este un Taur deprimat. Fecioarele nu vad lumea în negru si alb, ele o vad în nuante de curat si murdar. Sunt de treaba pentru ca vor avea mereu grija de rufele tale. Întotdeauna vor pune hainele în masina de spalat în ordine alfabetica si dupa numele producatorului. În frigiderul unei Fecioare sa nu pui niciodata brânza acolo unde nu îi este locul…  🙂

Balanta

Este o persoana duala si nu poate lua decizii pe cont propriu, de obicei îsi consulta terapeutul sau ghidul TV. Balantele sunt mereu la moda si maleabile. Sunt amuzante, pentru ca vor purta întotdeauna o haina pe care o urau înainte ca aceasta sa devina la moda.

Balantele manânca mereu mâncaruri traditionale din culturi de care nici nu au auzit. Întotdeauna vor fi preocupate de ce cred oamenii despre ele. Daca ar fi mai atente la cei din jurul lor, poate ca ar ajunge sa se faca placute. Nu stiu niciodata unde se arunca gunoiul menajer si vor avea mereu pe cineva care sa le lege sireturile pantofilor scumpi.

În istoria umanitatii au fost gasite doar doua Balante în magazinele cu reduceri. Au o uriasa colectie de CD-uri pe care nu au ascultat-o niciodata. Hollywood-ul este plin de Balante. Invita o Balanta la restaurant si vei afla care este diferenta dintre cafe latte si cafe au lait. Este o pierdere de timp, câta vreme noi stim ca nu este nicio diferenta…  🙂

Scorpion

Cei mai multi hackeri sunt Scorpioni. Iar paranoia este o caracteristica a acestei zodii.. Cei mai multi dintre ei au gasit o modalitate de a fuma sub dus. Cel mai mare regret al lor este ca nu au fost rapiti de extraterestrii sau nu au fost victima unei conspiratii guvernamentale.

Virusii din calculatorul lor sunt un bun pretext de a mai scormoni o poveste legata de Bill Gates. Ironic, Bill Gates este Scorpion. Planul lor de a cuceri lumea nu va da niciodata roade, deoarece presupune ca ei sa fie cârmacii. Le este greu sa accepte ca Star Trek este o fictiune si ca nu sunt unul dintre liderii rasei Borg.

Partidele de sex ale Scorpionilor sunt foarte rapide, acestea dându-le alta posibilitate de a fuma. Când vrei sa verifici daca cineva este Scorpion, pune o intrebare, dupa cinci minute de liniste raspunsul va fi “Scuza-ma, ce ai spus?”. Scorpionii sunt de obicei parosi,asta îi face sa creada ca sunt virili. Acest lucru se aplica în special femeilor Scorpion. Scorpionii înseala la Loterie, daca jocul ar fi automat,ei l-ar putea hacui…  🙂

Sagetator

Sagetatorii sunt aventurosi. Le place sa striveasca paianjenii cu palmele si sa mearga noaptea la baie fara sa aprinda lumina. Sagetatorii  se pricep sa-si distreze prietenii,familia si … pe straini. Asta presupune chiar sa se si travesteasca.Aproape toti Sagetatorii ar dori sa-si schimbe sexul.

Acestia sunt lipsiti de bun gust si nu sunt deloc gratiosi.Au de obicei porecle, precum Vomitua Maximus. Animalele si copiii mici sunt prietenii Sagetatorilor, iar asta se întâmpla de când adultii au ajuns sa-i urasca.

Obisnuiesc sa arunce mâncarea scumpa de la restaurant si pun o multime de întrebari în mijlocul slujbei de la biserica. În niciun caz sa nu aduci acasa un Sagatator pe care sa-l prezinti parintilor tai…  🙂

Capricorn

Capricornii sunt muncitori, demni de încredere si blegi. Acestia sunt întotdeauna buni la matematica, asta explica de ce sunt o asa mare bataie de cap. Rene Descartes a fost un matematician renumit, dar nu si un filosof prea bun, deci trebuie sa fi fost Capricorn.

Cei mai multi politicieni sunt Capricorni, asta explica de ce tara noastra se afla mereu în impas. Nu e de mirare de ce politicienii au nevoie de foarte multa  protectie în jurul lor în permanenta. Capricornii sunt o combinatie între Leu si Fecioara.

În cazul unui razboi nuclear, doar insectele si Capricornii vor gasi un mod de a supravietui. Noi, ceilalti, nu vrem sa traim într-o astfel de lume. Capricornii au învatat de mici sa fie nesuferiti. Probabil ca de Craciun parintii le faceau cadouri carti despre drept, iar ei le studiau si subliniau punctele slabe ale legilor. Capricornii nu pot descrie concepte filosofice pentru ca acestea nu presupun ecuatii.

Le place sa vorbeasca la telefon, însa nu-l deschid niciodata pentru ca nu au prieteni pe care sa-i sune. Capricornii cred ca Donald Trump este un vizionar. Cei mai multi oameni arestati pentru fraude fiscale au fost Capricorni…  🙂

Varsator

Varsatorii iubesc petrecerile. “Oricând, oriunde” este motto-ul lor. Varsatorii se gândesc cu nostalgie la perioada anilor ’60, deoarece atunci a fost ultima data când au umblat dezbracati si beti în public.97% din cantitatea de droguri din ultimii 30 de ani a fost consumata de Varsatori.

Ei sunt singurele semne din zodiac care pot juca volei cu ei însisi si o fac destul de des. Pentru a descrie concepte filosofice folosesc expresia “Hei, frate..!”. Varsatorilor le place astronomia pentru ca au “explorat” toate planetele. Daca vrei sa stii ce se manânca pe Saturn, întreaba un Varsator. Acestia pot sa mearga pe apa
daca se straduiesc foarte, foarte tare, iar asta se întâmpla de obicei în cada.

Varsatorii sunt deschisi la orice viciu de pe lume si nu se gândesc de doua ori. De aceea ei fac pipi peste tot pe unde ceilalti oameni nu o fac. Cele mai multe staruri rock sunt Varsatori…  🙂

Pesti

Râd si se tin de comedii mereu. Îi confuzeaza ideea de sex.Femeile Pesti poarta rochii lungi, vaporoase si bijuterii masive din argint.Pretind ca le plac stelele, însa singura constelatie pe care au gasit-o este Adâncul Oceanelor. Pot sa tina minte ce au facut pe 3 martie 1981,însa uita propria adresa. Nu se pot orienta; oamenii care la ora 7.00 merg în directia opusa metroului sunt Pesti.

De obicei ei mor în doua situatii, ori cad de la fereasta, ori sunt calcati de vreun camion. Asta în cazul în care nu locuiesc cu un Rac. Pestii sunt atât de protectori, încât ar putea sa le complexeze pe femeile Leu. În vreme ce Leii tin sa obtina cât mai multa faima, Pestii vor sa fie apreciati corect pentru ceea ce fac si nu le plac vorbele gratuite.

Vor ca munca lor sa fie criticata în mod pozitiv, iar daca spui ca nu îti place ce fac, îsi vor face hara-kiri.Sunt mândrii sa-ti spuna ca Michelangelo, Galileo, George Washington si Albert Einstein au fost Pesti. Nu încerca sa porti o discutie logica cu Pestii, sunt mereu cu capul în nori … sau în Narnia.

Pestii plâng atunci când vad un animal mort în mijlocul strazii, însa nu au remuscari atunci când întorc spatele oamenilor care îi displac. Racii spun un lucru si fac altul, Scorpionii spun ceva si-l fac din rautate, în schimb, Pestii spun ca fac un lucru, însa procedeaza cum îi taie capul…  🙂

Reclame

2 comentarii la “Horoscop amuzant

  1. Thank you so much for liking my post (Dr. Taha Hussein) Wishing you all the best.jalal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s