HOROSCOP 26 februarie 2013

Berbec

În dimineaţa zilei, Venus a trecut în semnul zodiacal al Peştilor, activând energia iubirii empatice, artistice, plină de emoţie, sentiment şi spirit de sacrificiu. În ceea ce te priveşte, în următoarea lună ai putea fi mai înclinat către solitudine, să evoluezi în relaţia cu tine însuţi, să te iubeşti şi să te accepţi pe de-a întregul. Compasiunea şi visarea sunt la loc de cinste.

Taur

Pe tine, tranzitul planetei Venus prin Peşti te stimulează în zona prietenilor, a anturajului. În următoarele săptămâni aloci mult timp, atenţie şi energie prietenilor şi empatizezi în profunzime cu situaţiile lor de viaţă. Ai mare priză la clientelă şi poţi revizui unele parteneriate. Cineva veghează la binele tău şi te protejează în momentele delicate.

Gemeni

Venus în Peşti activează în cazul tău zona carierei şi a puterii. Apele ar putea fi destul de tulburi în carieră în perioada ce va urma. Ar putea apărea în peisaj un nou şef sau un om cu autoritate şi ai putea fi confunz când vine vorba cui ai de dat seamă. Venus poate aduce şi beneficii fie sub forma recunoaşterii muncii tale sau poate devii mai vizibil în organizaţie.

Rac

În cazul tău, Venus în Peşti îşi pune amprenta asupra convingerilor tale, asupra modului în care te pregăteşti şi te bucuri de călătorii în străinătate. Eşti mult mai tolerant, paşnic, conciliant în ceea ce priveşte raporturile cu străinii, oamenii de altă religie sau care nu îţi împărtăşesc viziunea. Ai putea înfiripa o relaţie de iubire departe de casă sau cu un străin.

Leu

Tu eşti provocat de tranzitul planetei Venus prin Peşti în zona finanţelor celorlalţi, a banilor obţinuţi în asociere sau colaborare. Este o perioadă de revizuire a parteneriatelor şi a beneficiilor pe care ţi le generează. Poţi primi finanţare sau sponsorizare pentru un proiect important, cu bătaie lungă, pe care l-ai putea demara împreună cu cineva din familie.

Fecioară

Venus în tranzit prin Peşti trimite energie în zona relaţiilor, a parteneriatelor oficiale şi în relaţia de iubire în care eşti implicat. Sub acest tranzit astral faci bilanţul relaţiei de iubire, ajustezi, consolidezi prin iubire, acceptare sau iertare, unde simţi să faci acest lucru, şi când simţi că ai împlinit lucrarea, ai putea alege să îţi oficializezi relaţia de iubire prin căsătorie.

Balanţă

Tu resimţi tranzitul planetei Venus prin Peşti în zona muncii, a activităţilor cotidiene şi a relaţiilor de la locul de muncă. În perioada ce va urma ai tendinţa de a fi foarte comod, delăsător şi nu te dai în vânt după activităţile care implică multă atenţie sau responsabilitate. Totuşi eşti destul de norocos şi reuşeşti cumva să scapi basma curată din orice situaţie.

Scorpion

Pe tine, tranzitul lui Venus prin Peşti te stimulează în zona iubirii, a copiilor şi a creativităţii. Dispui de o creativitate foarte vie, prolifică, ce se cere exprimată prin orice mijloc artistic. Muzica, dansul, teatrul sau orice altă formă de artă care te atrage ar putea fi acum cu succes exprimate de fiinţa ta, aşa că profită de moment şi pune-le în practică sau încrie-te la un curs.

Săgetător

Tranzitul lui Venus prin Peşti se proiectează, în cazul tău, în zona familiei şi a spaţiului în care locuieşti. Relaţia cu membrii familiei capătă armonie, pace, iubire, fiind un spaţiu de creştere şi refugiu pentru tine în momentele delicate. Tot în intimitatea căminului te-ai putea plânge şi de eventualele eşecuri. Poţi alege să îţi înfrumuseţezi casa, să redecorezi.

Capricorn

În cazul tău, Venus în Peşti se poriectează în zona gândirii, a comunicării şi a drumurilor scurte. Cuvintele îţi sunt destul de imprecise, dispui de o fantezie extraordinară, artistică, pe care o poţi transmite prin scris sau chiar prin viu grai. Poţi face multe drumuri scurte, cu maşina, din care poţi simţi multă plăcere, dar fără prea multe rezultate materiale, concrete.

Vărsător

Tu eşti binecuvântat de Venus în Peşti în zona banilor obţinuţi din munca proprie şi a stimei de sine. Poţi culege roadele financiare ale muncii tale cu vârf şi îndesat. Pare să urmeze o perioadă de răsfăţ şi relaxare, eşti mai încrezător în ziua de mâine, dar şi mai pripit în a-ţi îndeplini, poate cu orice preţ, dorinţele. Fii înţelept cu investiţiile pe care le faci.

Peşti

Venus tranzitează în perioada următoare zodia ta, scoţându-te la rampă în toată splendoarea. Profită de această perioadă pentru a străluci prin cine eşti. Manifestă-te plenar pe tine însuţi, farmecul tău aparte şi rămâi centrat, pe cât posibil, pe tine însuţi. Acordă-ţi timp şi interes să te dezvolţi pe tine, să îţi faci micile plăceri şi să culegi aplauze pentru felul tău de a fi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s