HOROSCOP 28 februarie 2013

Berbec

Lună tranzitează azi zodia Balanţei, activând în cazul tău, sectorul relaţiilor, al parteneriatelor şi al mariajului. În cursul acestei zile adori compania celor dragi, atragi oameni spontani, originali şi foarte hotărâţi, ceea ce nu te scuteşte de unele confruntări frontale. La locul de muncă te înhami cu multă seriozitate la treabă şi nu îţi pierzi timpul cu lucruri neimportante.

Taur

Pe tine, Luna în Balanţă te stimulează să cauţi pacea, armonia şi buna cooperare la locul de muncă. Îţi păstrezi o rezervă de timp şi spaţiu în agenda ta pentru fapte bune, generoase. Volumul de muncă este considerabil, probabil multe activităţi presante se cer rezolvate cât ai clipi, dar cu toate acestea gestionează cu înţelepciune stresul şi încărcarea.

Gemeni

Ţie, Luna în Balanţă îţi activează creativitatea, gustul pentru frumos, apetitul pentru clipe de neuitat în compania persoanei iubite sau a copiilor. Nu este o zi foarte lejeră din punct de vedere relaţional. În cazul în care te frămânţi legat de termenii unei colaborări sau de resursele partenerului, relaxează-te, fii receptiv şi permite schimbărilor să se producă.

Rac

Tu eşti stimulat de Luna în Balanţă în zona familiei şi a căminului. Plăcerea pentru armonie şi frumos te-ar putea motiva să schimbi ambianţa domiciliului, fie prin redecorarea locuinţei, fie prin ascultare activă şi interacţiune cu cei din casă. Cineva din familie ar putea fi binecuvântat cu îngrijirea ta, ca urmare a unui eveniment neprevăzut.

Leu

Lună în Balanţă îşi proiectează energia, în cazul tău, în zona gândirii şi a comunicării. Azi ai putea avea parte de multe confruntări de idei, în care dezbaţi diverse teme sau principii, pe care le abordezi din diverse perspective. Ai tendinţa de a fi destul de hotărât şi dominator în raport cu colegii sau subordonaţii, iar cineva ar putea chiar părăsi echipa.

Fecioară

Astăzi, Luna în Balanţă îţi activează axa resurselor, atât veniturile obţinute ca urmare a muncii proprii, cât şi resursele partenerului sau ale colaboratorilor. Probabil că astăzi te frămânţi destul de mult datorită cheltuielilor pe care le-ai putea avea de gestionat, căci ce iei pe mere ai putea da pe pere. Partenerul de viaţă te-ar putea scoate din această încurcătură.

Balanţă

În cursul acestei zile, Luna este găzduită de zodia ta, potenţându-ţi personalitatea, atitudinea, modul în care te proiectezi în ochii celorlalţi. Imaginea este foarte importantă pentru tine, dar deşi eşti foarte diplomat din fire, astăzi ai putea alege să te comporţi diferit, fiind mai liber de tiparele veche, de compromis şi mai autentic, mai profund, mai în adevărul tău.

Scorpion

Lună în Balanţă activează în ceea ce te priveşte zona abandonului de sine, a iubirii necondiţionate şi a apropierii de divinitate. Ai putea petrece clipe de preţ în solitudine, dar imediat te repoziţionezi şi simţi să împărtăşeşti cuiva sondările, revelaţiile interioare sau poate chiar îngrijorările. Nu invada spaţiul celorlalţi, în special al fraţilor, ci comunică activ.

Săgetător

Tu resimţi tranzitul Lunii prin Balanţă în zona prietenilor şi a anturajului. Astăzi ai putea juca rolul de catalizator în cadrul grupului din care faci parte, datorită talentului pentru cooperare şi bună înţelegere. Sunt posibile confruntări deschise, poate chiar cu persoana iubită, cărora le faci faţă cu brio şi care îţi pot spori încrederea în forţele proprii.

Capricorn

Sub influenţa Lunii în Balanţă, proiectată în zona carierei şi a prestigiului social, tu ai putea simţi să îţi evaluezi poziţia în cadrul companiei pentru care lucrezi sau în cadrul grupului de interese în care activezi. Poate fi o zi de bilanţ, în care cauţi echilibrul între viaţa privată şi expunerea socială. Fii centrat pe inima ta şi continuă doar ceea ce te inspiră cu adevărat.

Varsator

Ţie, tranzitul Lunii prin zodia Balanţei îţi activează zona studiilor superioare, a filosofiei de viaţă. Poţi câştiga multă popularitate prin exprimarea cunoaşterii tale, căci o faci într-un mod direct, dezinhibat, dar în acelaşi timp elegant şi aplecat spre partenerul de discuţie. Ai putea alege chiar să vorbeşti oamenilor despre fricile tale şi să îi inspiri în a şi le depăşi pe ale lor.

Peşti

În cazul tău, Luna în Balanţă energizează zona transformării, a regenerării şi a banilor obţinuţi din colaborări. Eşti pătruns de sentimentul de egalitate, corectitudine şi îţi place să prestezi activităţi în comun cu cineva. Ai putea simţi să faci o schimbare de impact în anturajul tău, ceea ce ţi-ar putea atrage şi reconfigurarea surselor de venit financiar.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s