HOROSCOP 4 martie 2013

Berbec

Luna tranzitează azi zodia Săgetătorului, activând în cazul tău zona studiilor superioare, a relaţiei cu străinătatea şi a călătoriilor în locuri exotice. Ai putea avea tendinţa de a-ţi verifica astfel competenţele intelectuale prin confruntări verbale directe cu diverşi cunoscuţi sau poate chiar cu fraţii. Acceptă oamenii aşa cum sunt, împărtăşeşte din experienţa ta, fără a judeca.

Taur

Ţie, Luna în Săgetător îţi activează zona transformării, a regenerării, dar şi a resurselor celorlalţi. Dispui de o intuiţie foarte puternică, senzitivitatea este foarte sporită şi îţi recomand să fii receptiv la mesajele primite şi să te laşi condus. Ai putea avea tendinţa de a te îndoi de bunele intenţii ale celor din anturaj sau poate de a-ţi ceda puterea celorlalţi.

Gemeni

În cazul tău, Luna în Săgetător activează sectorul relaţiilor, al parteneriatelor. Ai tendinţa de a oscila între două extreme: fie puternic ataşament, dependenţa de a primi instrucţiuni şi confirmare la fiecare pas sau poate, pe de altă parte, de dorinţa absolută de libertate, înclinat spre rebeliune şi explorare în necunoscut. Ascultă-ţi inima şi fii receptiv la semnalele din eter.

Rac

Luna în Săgetător de azi se proiectează, în cazul tău, în zona muncii şi a sănătăţii. Rutina şi monotonia ar putea fi cei mai mai duşmani ai tăi astăzi. Cauţi noi stimuli şi provocări la locul de muncă, adori libertatea şi poate fi o zi potrivită pentru activităţile în aer liber, pentru munca de teren sau delegaţii. Dozează-ţi corespunzător efortul pentru a-ţi menţine sănătatea.

Leu

În ceea ce te priveşte, Luna în Săgetător se proiectează în zona iubirii şi a creativităţii. Fii conştient de darurile tale interioare, manifestă-ţi creativitatea, împărtăşeşte-ţi sentimentele, gândurile şi cunoaşterea, căci ai putea inspira oamenii într-un mod profund şi plăcut. Ai putea cerşi câteva declaraţii de iubire persoanei iubite, dar deschide-ţi inima şi primeşte-le.

Fecioară

Tu resimţi tranzitul Lunii prin Săgetător în zona familiei şi a domiciliului. Astăzi, cu familia te-ai putea juca de-a şoarecele şi pisica, dar în special cu persoana iubită. Ai putea simţi să fii independent, să te manifeşti liber şi detaşat, dar, pe de altă parte, ceva din tine te îndeamnă să petreci cât mai mult timp în braţele persoanei iubite, căutând confirmarea iubirii şi protecţiei sale.

Balanţă

Ţie Luna în Săgetător îţi activează zona gândirii şi a comunicării, făcându-te un vorbitor spumos, foarte sincer, direct, dar şi tăios pe alocuri. Cu cât ţii mai mult în tine unele gânduri sau emoţii, cu atât mai mult creşte tensiunea şi există riscul unor răbufniri emoţionale la locul de muncă. Fii diplomat, alege-ţi cu eleganţă cuvintele şi împărtăşeşte-ţi adevărul.

Scorpion

Pe tine, tranzitul Lunii în Săgetător te stimulează în zona banilor proveniţi din munca proprie, dar şi a stimei de sine. Eşti destul de impulsiv sau acaparator când vine vorba despre a-ţi face micile plăceri, ceea ce ţi-ar putea afecta considerabil bugetul. Fii deschis către a primi inspiraţie pentru creaţie, manifest-o concret în viaţa ta şi ai putea fi uimit de potenţialul tău.

Săgetător

Luna este găzduită de zodia ta, îmbrăcându-te în haine astrale de gală, căci azi eşti vedeta zodiacului. Poate fi o zi plină de confruntări, ai putea avea tendinţa de a-ţi impune punctul de vedere, convins fiind că deţii adevărul absolut. Îndulceşte-ţi atitudinea şi cuvintele, acceptă că există şi alte puncte de vedere şi caută soluţia frustrării în trecutul personal.

Capricorn

Ţie, Luna în Săgetător îţi activează zona abandonului de sine, a nevoii de acceptare şi iertare. Manifeşti o fire destul de retrasă, petreci mulţi timp sondându-te şi căutând răspunsuri la unele întrebări de mare profunzime. Echilibrează tendinţa de abandon cu îndrăzneala de a-ţi lua viaţa în propriile-ţi mâine, exprimă-te pe tine însuţi cât mai vocal, fii o poezie duioasă.

Vărsător

Tu resimţi tranzitul Lunii prin Săgetător în zona prietenilor, a anturajului şi a protectorilor. Dispui de inspiraţie artistică, creatoare fluentă, care se cere exprimată concret şi implementată în viaţa ta, ceea ce ţi-ar putea atrage şi reconfigurarea surselor de venit financiar. Detaşează-te de anturaj, de turmă, îndrăzneşte să mergi pe drumuri nebătătorite.

Peşti

Luna se proiectează în cazul horoscopului tău în zona carierei, a recunoaşterii sociale. Ai putea fi nevoit prin evenimentele de azi să găseşti soluţii pentru echilibrarea plăcerii şi entuziasmului pentru recunoaştere socială, cu îndatoririle faţă de casă şi familie. A venit momentul să te uiţi la tine, la cine eşti tu cu adevărat, să verifici ce aduce contribuţie la creşterea ta spirituală.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s