UMOR ASTROLOGIC/Cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară

Sa ne descretim fruntile vineri seara!!!

Acest horoscop este doar pentru D-ne si D-soare!!!!   

Berbec

Pentru că acum ai mult tupeu şi ştii ce vrei, în viaţa ta trecută erai o tânără din pătura burgheză din Marea Britanie şi te-ai iubit cu un avocat din Londra, care era cam absent şi te înşela.

 

Taur

Dacă acum eşti cerebrală şi o fire liniştită, asta e numai pentru că ai dus o viaţă anterioară zbuciumată. Te-ai iubit cu un tâlhar carismatic din SUA, în secolul 19.

 

Gemeni

Descurcăreaţă şi isteaţă, femeia Gemeni  a dus o viaţă grea în trecut. Ai trăit în Franţa, pe vremea industrializării şi te-ai iubit cu un muncitor într-o fabrică.

 

Rac

Dacă acum eşti intuitivă şi sensibilă, poate chiar romantică şi prea delicată, asta e numai pentru că femeia Rac a fost în viaţa anterioară o femeie şef de trib din Indonezia.

Leu

Ai trăit în fală şi bogăţie şi cel mai probabil că ai fost o curtezană frumoasă şi deşteaptă, care s-a iubit cu dogele Veneţiei sau cu vreun nobil din Florenţa.

 

Fecioară

Cel mai probabil că ai trăit ca o negresă pe o plantaţie de bumbac în secolul 17, în SUA şi te-ai iubit cu administratorul moşiei pe care munceai şi trăiai.

Balanţă

Te-ai iubit cu un negustor de diamante din Australia,, pe care l-ai părăsit pentru că îl bănuiai de trafic cu pietre preţioase.

Scorpion

După ce a fost prostituată, curtezană şi gheişă, ea ştie cum să satisfacă un bărbat, mai ales că s-a iubit în viaţa anterioară cu un samurai sexy şi puternic.

Săgetător

Ai trăit ca bibliotecară în Roma Antică şi te-ai iubit cu un colecţionar de statui din marmură.

 

Capricorn

Calculată şi serioasă, uneori timidă, femeia Capricorn se poartă aşa rezervat pentru că în viaţa trecută a avut parte de multe aventuri obositoare, ca gimnastă într-o echipă de circ din India.

Vărsător

Ca indiancă din Peru, în perioada cuceririlor spaniolilor, te-ai iubit cu un conquistador, dar ai fost ucisă de familia ta, care considera că i-ai trădat.

Peşti

În viaţa anterioară a frânt multe inimi prin toată Europa, iubindu-se cu tot felul de nobili, prinţi şi negustori bogaţi. Deşi toţi o adorau, ea nu iubea pe nimeni şi de aceea acum visează la dragoste curată şi cavaleri pe cai albi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s