Horoscop IANUARIE 2014

Berbec

 

În prima parte a lunii ești în atenția șefilor de la serviciu sau vei avea de-a face cu reprezentanții unor instituții oficiale. S-ar putea sa fii nevoit sa reiei unele demersuri profesionale, demersuri care au fost parcurse incorect sau incomplet. Totuși, relațiile cu persoanele sus-puse sunt tensionate și foarte ușor se pot destrăma. A doua parte a lunii îți aduce în preajmă prieteni și protectori minunați. Stai de vorbă cu aceștia, urmează-le sfaturile și nu îți divulga planurile de viitor chiar oricui. În plan familial se conturează finalul unei etape, fie prin schimbarea modului în care relaționezi cu rudele, membrii familiei, fie prin schimbarea condițiilor de locuit. De asemenea sunt posibile neplăceri legate de regimul apei din casă, de aceea verifică permanent instalațiile de apă. Relațiile parteneriale se mențin tensionate, în special cele profesionale, dar și relația cu partenerul de viață este fragilă pentru perioadă lungă. Bine ar fi să îți alcătuiești planuri de viață strict necesare dezvoltării tale și să te desprinzi de persoanele și situațiile neprofitabile.

 

Taur

Se pare că începutul acestui an 2014 îți aduce schimbări importante și definitive în gândire și în modul în care te raportezi la lume și viață. Îți sunt favorizate dialogurile și întâlnirile cu persoane experimentate în ale existenței umane, persoane care au călătorit mult și care s-au perfecționat continuu. Este o perioadă în care îți poți eleva sufletul și deschide inima către dimensiunile spirituale ale vieții. De asemenea ar fi minunat să îți propui parcurgerea unui program de instruire personală, necesar fie în domeniul profesional în care activezi, fie pur și simplu pentru îmbogățirea paletei tale educative. A doua parte a lunii este favorabilă relațiilor cu șefii și îmbunătățirii imaginii tale publice. Însă îți poate aduce sarcini de lucru noi la serviciu, de lungă durată. Fii prudent și evită să te supraestimezi. Deocamdată ai susținerea șefilor, însă aceasta este de scurtă durată. Relațiile cu rudele și prietenii apropiați sunt în continuă schimbare. De unele persoane te vei desprinde definitiv, însă așa se face loc pentru altele mult mai potrivite ție în această etapă de viață.

Gemeni

 

Capitolul financiar te solicită mult în prima parte a lunii. Este vorba despre banii și bunurile pe care le administrezi în comun cu partenerul de viață sau de afaceri și despre veniturile pe care le obții în urma unor colaborări profesionale. Astfel ar fi bine să verifici documentele financiare, să faci un bilanț al cheltuielilor comune și chiar să discuți cu cei alături de care ești implicat financiar despre planuri viitoare. Este posibil să descoperi nereguli, să fie o perioadă de restricții la cheltuieli, însă ai răbdare. Deocamdată nu sunt recomandate investițiile financiare și deciziile majore legate de bani și bunuri. Pe de altă parte, veniturile tale din munca desfășurată la un serviciu vor cunoaște modificări, dar reține că totul merge spre noi variante de câștig. A doua parte a lunii este favorabilă schimbului de informații spirituale, dar și asimilării unor cunoștințe noi în domeniile tale de interes. Se poate pune problema abordării unor secvențe de învățare într-un cadru oficial, organizat, de genul unor cursuri de lungă durată sau departe de casă: în străinătate sau prin corespondență electronică.

 

Rac

Este o lună potrivită redimensionării relațiilor parteneriale si colaborărilor profesionale în care ești implicat sau vrei să te implici. De unii parteneri este nevoie să te desprinzi, însă nu se recomandă să te orientezi rapid către alte persoane în acest sens. Pe de o parte ti-ar prinde puțină singurătate și orientare doar către interesele tale. Momentul de Lună plină se va forma în preajma datei de 16 decembrie în Semnul tău zodiacal, oferindu-ți o forță suficient de mare pentru a-ți regândi prioritățile și relațiile cu ceilalți. Schimbă-ți înfățișarea, îngrijește-ți mai mult sănătatea și planifică-ți un program regulat de exerciții fizice ușoare, dar și un program de studiu într-un domeniu drag sufletului tău. A doua parte a lunii îți deschide posibilități favorabile de câștig de la și prin alții. Situația banilor și bunurilor pe care le folosești și administrezi în comun cu alții va cunoaște turnuri deosebite cu ecouri pe un an de zile de acum încolo. Însă, folosește strict cât ai nevoie și ține cont și de părerile sau dolenațele celor dragi.

 

Leu

 

Activitatea profesională și relațiile colegiale sunt prioritare în programul tău zilnic, încă din primele zile ale lunii. Ședințe, planuri profesionale noi, poate chiar și colegi noi. Însă există și varianta să te desprinzi de unii colegi, fie că aceștia pleacă în alt loc de muncă, fie că apar neplăceri în relațiile voastre de muncă și astfel se strică situația. Oricum este vorba de reorganizări, reformulări, relauarea unor activități care au mai fost abordate în trecut, dar la care mai ai încă de lucru. Conflictele ascunse din sectorul socio-profesional mocnesc, însă pe la jumătatea lunii ai șanse mari să le deconspiri, dar să le și aplanezi. Fii atent la ce îți sugerează vocea ta interioară și implică-te doar în acțiunile pe care le simți pe aceeași lungime de undă cu cele dorite de tine. Ține-ți firea, fii înțelegător cu ceilalți și dozeză-ți eforturile pentru că, sănătatea este vulenerabilă. Dialogurile cu medici, cu specialiști de terapii neconvenționale, analizele medicale pot fi frecvente pe tot parcursul lunii. Îngrijește-ți atât trupul, cât și sufletul. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în intervalele 15 – 17 și 29 – 30 ianuarie.

 

Fecioara

 

Capitolul amoros are nevoie de revigorări serioase Este clar faptul că relațiile sentimentele existente (sau neexistente) în viața ta sunt nesatisfăcătoare și situația nu mai poate continua așa. Ar trebui să te gândești serios și să pui ordine și disciplină și în acest segment de viață. Desprinde-te de orice relație care te consumă prea mult și regândește-ți felul în care iubești sau îți dorești iubirea în preajma ta. Pe de altă parte ești creativ și inventiv totodată, astfel încât dacă ți-ai orienta eforturile către un hobby ai putea făuri adevărate opere de artă. A doua parte a lunii îți aduce mult de lucru la serviciu și relații armonioase cu colegii. Sunt posibile multe discuții și trasarea unor planuri de lucru noi care se vor desfășura pe cel puțin un an de zile de acum încolo. Se recomandă multă atenție la capitolul sănătate, deoarece te vei implica prea mult în munca zilnică, obosindu-ți astfel corpul, dar și mintea. Consultațiile și analizele medicale vor fi teme frecvente, însă cu folos. Relațiile cu prietenii vor cunoaște un final și de asemenea și unele acțiuni comune întreprinse cu aceștia mai demult.

Balanța

 

Debutul lunii îți aduce în atenție relațiile familiale. Tensiunile continuă în sectorul domestic, așa încât este bine să fii prudent și diplomat cu membrii familiei. Pot exista discuții aprinse legate de patrimoniul familiei, de bugetul comun, dar și legate de relațiile parteneriale în care ești implicat sau vrei să te implici. De asemenea, spațiul în care locuiești poate necesita îmbunătățiri sau reparații serioase. Bine ar fi să eviți achiziționarea unor obiecte scumpe, a unei case sau a unui teren, deoarece ai putea fii nemulțumit de rezultate. Domeniul profesional este în continuă schimbare, însă pe la mijlocul lunii se conturează un final de etapă. De aici se vor destrăma și relațiile cu un șef, dar pot intra în discuție și relațiile colegiale. Totuși ar fi bine să îți menții poziția socio-profesională actuală, în limitele posibilului și să lași schimbările majore pentru luna următoare. A doua parte a lunii îți aduce aproape de sufletul tău persoana iubită sau copiii. Există șansa înfiripării unei noi idile sau dacă te afli deja într-o relație amoroasă, aceasta se poate îmbunătăți.

 

Scorpion

Evenimentele marcante ale lunii ianuarie se vor desfășura în relațiile cu cei apropiați: rude și prieteni. Sunt posibile întâlniri frcvente, discuții aprinse legate de chestiuni mai vechi, dar și reluarea unor activități comune desfășurate undeva, cândva cu cei apropiați. De asemenea s-ar putea să repeți unele secvențe de învățare, de care ai nevoie fie pentru îmbunătățirea aptitudinilor tale profesionale, fie pentru accesarea unei forme de școlarizare superioare. În orice caz ține cont de faptul că mentalul îți este foarte alert și cu greu poți comunica eficient cu ceilalți. Deplasările pe distanțe scurte sunt o altă temă importantă a lunii. Fie că pleci în vizite la rude, fie că se ivesc deplasări în scop profesional, acordă o atenție deosebită amănuntelor legate de drum, iar dacă șofezi ia-ți măsuri suplimentare de precauție. În a doua parte a lunii, relațiile cu membrii familiei sunt dinamice, existând posibilitatea de a cădea la pace pe orice temă comună. Se anunță o nouă etapă domestică, fie că îți îțmbunătățești condițiile de locuit de acasă, fie că rezolvi chestiuni patrimoniale care trenează de ceva vreme.

 

Săgetător

 

Capitolul financiar necesită o atenție sporită în prima parte a lunii. Se vor contura posibilități noi de câștig din munca ta desfășurată la un serviciu sau măcar se schimbă condițiile de muncă, lucru care va atrage după sine și o creștere a veniturilor. Însă și cheltuielile cresc. Ar fi bine să cheltuiești cu măsură, deoarece există riscul să achiziționezi obiecte și servicii care se vor dovedi curând un eșec. Pe de altă parte, energia vitală este fluctuantă și de aici și stările tale de spirit. Dozează-ți în permanență eforturile și nu te hazarda în acțiuni care îți depășesc puterile. Legat de banii și bunurile pe care le folosești sau le administrezi cu un partener de viață, de afaceri sau cu rudele se pare că vor fi schimbări esențiale. Fie se lămuresc chestiuni bănești de genul partaje, credite, datorii personale, fie va fi nevoie de o altă abordare a finanțelor comune cu aceste persoane. Evită planurile financiare de anvergură, investițiile și speculațiile. Bazează-te numai pe veniturile tale și pe acestea folosește-le cu măsură. Relațiile cu rudele și prietenii apropiați se îmbunătățesc vizibil după 12 ale lunii. De asemenea îți vor fi favorizate călătoriile pe distanțe scurte, în scopuri diferite.

 

Capricorn

 

Multă forfotă în preajma ta, încă din primele zile ale lunii. Aspectul de Lună nouă ce se formează în Semnul tău zodiacal, chiar pe 1 ianuarie îți oferă șanse minunate de a-ți îmbunătăți personalitatea și de a aborda viața și personajele ei într-o cu totul altă manieră. În primul rând este nevoie să renunți la relațiile care nu îți mai sunt de folos, dar este un bun prilej și de a relua legătura cu prieteni mai vechi, care îți erau dragi cândva demult. Fii înțelegător cu ceilalți și deschis față de nevoile lor. Ești greu de mulțumit în această perioadă, însă hiba este doar la tine. Pentru a-ți controla stările, ți-ar fi de mare folos un program regulat de exerciții fizice ușoare, tratamente corporale de întreținere, de genul masaj sau saună sau pur și simplu compania unor oameni veseli și pe aceeași lungime de undă cu tine. Capitolul financiar va cunoaște ceva îmbunătățiri, datorită activității tale profesionale desfășurate în cadrul unui loc de muncă. Pot veni către tine oferte de colaborare noi, însă alături de personaje noi. Vechile parteneriate se vor schimba, fie că se finalizează, fie că se reconfigurează termenii în care se desfășoară.

Vărsător

 

În prima parte a lunii ești interiorizat și plin de toane. Gândești mult, profund și cu greu poți comunica cu ceilalți. Bine ar fi să eviți aglomerațiile și activitățile care necesită mult efort fizic și intelectual. Sănătatea este vulnerabilă în special pe segmentele aparatului osos, dar și pe segmentele aparatului digestiv. Chiar ai nevoie de odihnă, dialoguri și consultații medicale. Îngrijește-te pe îndelete și lasă munca pe locul doi. La serviciu există tensiuni ascunse, însă este o perioadă favorabilă pentru a descoperi cine îți pune bețe în roate și cine îți este cu adevărat aliat. Este nevoie să îți schimbi atitudinea față de implicațiile activității profesionale în viața ta, dar mai ales față de colegi. Privește atent și cu răbdare în jurul tău, alcătuiește planuri noi, însă lasă aplicarea lor în practică pentru luna următoare. Finalul lunii ianuarie îți aduce posibilități noi de abordare a vieții și evenimentelor ei, fie prin faptul că vei reuși mai ușor să te raportezi altfel la tot și toate, fie pur și simplu apelând la sfaturile celor dragi.

 

Pești

Relațiile cu prietenii și protectorii sunt furtunoase pe tot parcursul lunii. Scopul evenimentelor petrecute alături de aceste persoane este de a te detașa de aceștia, de a observa atent cine îți este alături și cine mai puțin sau deloc și nu în ultimul rând de a te bizui mai mult pe tine. Se pot relua discuții și acțiuni comune cu acești prieteni care au rămas nefinalizate sau care au fost incomplet înțelese. Situațiile pot fi neplăcute, acuzațiile frecvente, de aceea fii prudent și tăcut. Pe de altă parte este posibil să se contureze prietenii noi, însă evită deocamdată să te apropii prea mult de noii veniți în preajma ta. Dacă ești implicat în asociații, organizații sau grupuri cu interese generale, umanitare, ecologice ar fi bine să te desprinzi de acestea o perioadă. De evitat să te integrezi în alte grupuri care par atractive, deoarece nu este ceea ce pare. A doua parte a lunii te predispune la interiorizare și detașare de cotidian. Va fi nevoie să te odihnești și să îți îngrijești mai mult atât trupul, cât și sufletul.

Reclame

9 comentarii la “Horoscop IANUARIE 2014

  1. Like like
    Va dati seama ca sunt plecata la tara si imi fac mii de griji pentru o inundatie pornita din apartamentul situat la etajul patru? 🙂 🙂
    Sper sa nu fie adevarata prezicerea 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s