Horoscop de Valentine’s Day

Cât noroc vei avea în iubire şi cu care dintre zodii ai putea face perechea potrivită.

E ziua în care îndrăgostitii îşi fac cadouri şi-şi şoptesc vorbe dulci, iar cei singuri îşi caută perechea.

 

          HAPPY   VALENTINE’S   DAY!!!

                                      

valentines-day

          

Berbec

Ai farmec şi ți se acordă atenție chiar şi în situațiile în care nu te- ai fi aşteptat să se întâmple aşa. Ai grijă totuşi ce-ți doreşti, pentru că sunt şanse să se împlinească şi te poți trezi cu o cucerire nerecomandată, adică să constați că ai sedus o persoană care e deja implicată într-o relație! 🙂

Compatibilitate: Nativii din Scorpion s-ar putea juca astăzi cu tine. Mai bine orientează- te către Săgetător!

Taur

Tentația principală este să întorci orice situație în avantajul tău, fără să ai însă intenții serioase. Te afli într-o perioadă în care nevoia de siguranță este uriaşă şi din acest motiv poți rata unele ocazii de a te implica într-o relație.

Compatibilitate: Nativii din Balanță fac pereche bună cu tine, în timp ce Peştii şi Vărsătorii îți pot spori nesiguranța.

Gemeni

Visezi la o dragoste ideală, ca ruptă dintr-un basm, şi e destul de dificil de găsit aşa ceva în realitate. Dacă totuşi te hotărăşti să participi la un eveniment cu multă lume, ai putea să cedezi tentației de a cuceri pe cineva doar din ambiție.

Compatibilitate: Nativii din zodiile de foc (Berbec, Leu şi Săgetator) îți sunt benefici, pentru că te ajută să fii mai optimist(ă).

Rac

Oriunde te-ai duce, eşti în centrul atenției, fapt care te încântă, dar nu dai semne că ai vrea să te opreşti la o cucerire anume, iar asta i-ar putea deruta pe cei care ar dori să se apropie mai mult. Te mulțumeşti cu admirația şi cu privirile interesate.

Compatibilitate: Nativii din Scorpion, pofticioşi ca întotdeauna, ar putea trece peste barierele pe care le pui în calea lor.

Leu

Eşti ceva mai discret(ă) azi şi puțin mai retras(ă), deşi nu-ți stă în fire să te comporți astfel. Te cuceresc cei care dau dovadă de inteligență, au o cultură vastă şi se poartă impecabil în orice situație. Dorința ta secretă e să faci primii paşi într-o relație de durată.

Compatibilitate: Nativii din Săgetător ți se potrivesc, pentru că lângă ei nu te plictiseşti niciodată.

Fecioara

Ieşi în lume, evaluezi situația, observi cu răceală interesul unor persoane, dar eviți implicarea. Dacă simți nevoia să intri într-o relație sentimentală, ar fi bine să nu te intereseze etapele următoare, ci să te concentrezi pe prezent.

Compatibilitate: Peştii sunt în acest moment cea mai bună alegere pe plan afectiv pentru tine.

Balanța

E o zi destul de derutantă, dacă eşti pe punctul de a păşi într-o legătură sentimentală alături de o persoană cunoscută recent. Motivul principal: dorința de a obține totul dintr-o lovitură. Vrei şi împlinire sufletească, şi confort material.

Compatibilitate: Nativii din Vărsător sunt greu de cucerit, mai bine te orientezi către Gemeni, care sunt mai accesibili.

Scorpion

Inima ți-e plină de dragoste şi ai multe de dăruit. Ai putea descoperi în cercul de prieteni o persoană interesată de o relație cu tine, fie ea pasageră sau de durată. Eşti foarte sigur( ă) pe tine şi prețuieşti persoanele care ți se aseamănă.

Compatibilitate: Te-ar putea cuceri un nativ din aceeaşi zodie cu tine. Au şanse şi Racii, dar mai mici.

Săgetător

Azi simți nevoia să descoperi ce efect are prezența ta asupra celor din jur. Dorința de aventură e la cote maxime, dar capătă nuanțe speciale prin faptul că vei căuta mai degrabă o ființă compatibilă sufleteşte, decât una dispusă să flirteze în joacă.

Compatibilitate: Ar fi mai bine să stai departe, în acest context, de nativii din Berbec şi să dai o şansă unui Peşte sau unui Vărsător.

Capricorn

Eşti foarte greu de prins într-o relație, pentru că astăzi noutățile nu te atrag, mai ales dacă e vorba de persoane strălucitoare şi ieşite din comun. Te interesezi mai mult de oamenii pe care îi poți considera serioşi şi maturi. Iar orice cheltuială pentru distracție ți se pare o risipă.

Compatibilitate: Ai şanse să începi ceva frumos cu un Rac sau cu un Scorpion.

Vărsător

Ciudat, dar te inhibă atmosfera de sărbătoare şi mai ales obligația subînțeleasă de a oferi ceva persoanei iubite pentru a o asigura că eşti în continuare interesat(ă) de ea! Vei găsi rapid motive pentru a face economie sau pentru a evita gesturile spectaculoase, care nu-ți plac deloc.

Compatibilitate: Ai şanse să impresionezi un nativ din Gemeni, dar ar trebui să te retragi dacă îți iese în cale un Berbec.

Peşti

Te simți foarte bine singur( ă), în lumea ta. Cheful de sărbătoare este la minimum, la fel şi disponibilitatea de a face schimbări în viața sentimentală. Ai vrea să faci ceva în sensul ăsta, dar există prea multe obstacole şi ți se pare că e mai simplu să renunți.

Compatibilitate: Dacă vei reuşi să-ți învingi comoditatea, ai şanse să cucereşti un nativ din Scorpion, care te va fermeca imediat, sau un Rac, pentru că nu cere multe.

Reclame

Un comentariu la “Horoscop de Valentine’s Day

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s