HOROSCOP MARTIE 2014

Berbec

Dragoste:

Influenţa lui Venus se face simţită în următoarea perioadă. Cât timp te afli sub tutela sa, nu te poţi plânge de ceea ce ţi se întâmplă în această lună pe plan sentimental. Fie că eşti singur/ă sau în cuplu, ai parte de romantism şi de tandreţe.

Carieră:

Din punct de vedere profesional, este o perioadă propice planurilor. Dacă eşti pe fază, poţi realiza ceea ce ţi-ai propus. Tot ce trebuie să faci este să nu eziţi si să nu-ţi pierzi speranţa. Când crezi că totul e pierdut, vei primi ajutoare nesperate.

Taur

Dragoste

Dacă eşti singur/ă, ar trebui ca măcar luna aceasta să laşi baltă ideile preconcepute. Cu un pic de noroc, îl/o vei întâlni chiar pe cel/cea care ţi-a fost destinat/a. În cuplu, atitudinea detaşată şi umorul te scot oricând din încurcături.

Carieră

Nu-i permite şansei să treacă pe lângă tine! Mercur îţi dă energia necesară pentru a ieşi învingător/are din orice competiţie la serviciu. Mai mult decât atât, şansa nu te va părăsi tot anul!

Gemeni 

Dragoste

Fericirea este atât de aproape încât trebuie doar să întinzi mâna ca s-o atingi. Dacă eşti singur/ă, vei avea plăcuta surpriză să întâlneşti pe cineva într-un loc insolit. În cuplu, lucrurile se ameliorează, iar lucrurile vor sta din nou ca la început.

Carieră

A venit timpul ca eforturile depuse în trecut să fie recompensate. Mizează pe munca de echipă, căci Marte va fi de partea ta. Vei avea câştig din orice activitate care implică lucrul în echipă.

Rac 

Dragoste

În martie nu vei avea probleme sentimentale deoarece te vei transforma într-o/un  veritabil/ă seducător/are. Să nu te mire că nimeni nu-ţi va rezista…

Carieră

Jupiter anunţă succes după succes. Însă vei avea noroc doar dacă ştii să-ţi urmezi intuiţia. În plus, trebuie să dai dovadă de multă discreţie în perioada următoare, pentru ca lucrurile să iasă bine.

Leu 

Dragoste

Dragostea pluteşte în aer. Sub oblăduirea lui Venus rezisţi cu greu tentaţiilor, fie că eşti singur/ă, fie că eşti într-o relaţie. Posibilităţile sunt nelimitate, depinde doar de tine să nu le ratezi.

Carieră

Marte şi Venus te susţin, de aceea ai succes în orice domenii de activitate  din aria comerţului şi comunicării. Dar ca să iasă toate aşa cum îţi doreşti ai nevoie de ceva mai multă organizare.

Fecioară 

Dragoste

Prietenia joacă un rol imporant în viaţa ta. Deşi apreciezi schimbul de idei şi opinii, păstrează câteva secrete pentru tine. Nu e bine să dezvălui toate nuanţele personalităţii tale. Dacă eşti singur/ă se întrevede o relaţie începând cu 28 martie.

Carieră

Curiozitatea este trăsătura care te caracterizează pe plan profesional. Situaţia ta financiară se îmbunătăţeşte, lucru care-ţi readuce zâmbetul pe buze. Munca de fiecare zi este „asezonată” cu câteva proiecte pe care le găseşti fascinante.

Balanţă 

Dragoste

Dragostea pluteşte în aer şi ai mari şanse să te îndrăgosteşti de o persoană specială sau să reaprinzi flacăra pasiunii în cuplu. Începând cu 15 martie, pregăteşte-te ca viaţa sentimentală să fie plină de întâmplări neprevăzute.

Carieră

Dacă vrei să demarezi un proiect important sau să te faci remarcată pe plan profesional, aşteaptă până pe 7 martie. Vei reuşi să termini cu succes tot ce ţi-ai propus. De asemenea, este posibil să primeşti o mărire de salariu.

Scorpion

Dragoste

Cine a spus că Scorpionii nu sunt romantici?! În luna martie, Jupiter îţi dă o mână de ajutor şi te va antrena într-o serie de experienţe pline de pasiune. Tot ce-ţi rămâne de făcut este să-ţi pui imaginaţia la treabă şi să te laşi învăluit/ă  de mrejele dragostei.

Carieră

Acceptă noile provocări de la locul de muncă şi încearcă să le îndeplineşti ca la carte. Te aşteaptă surprize plăcute din partea superiorilor.

Săgetător 

Dragoste

În cuplu se liniştesc apele şi te vei înţelege dincolo de cuvinte cu partenerul/a  de viaţă. Celibatarii/ele se vor îndrăgosti de o cunoştinţă veche.

Carieră

Nu-ţi lipsesc ideile interesante. În schimb, îţi lipseşte curajul de a le pune în practică şi de a le argumenta în faţa celorlalţi colegi. Trage aer în piept, spune-ţi încă o dată că ai încredere în forţele proprii şi mergi până în pânzele albe ca să te lupţi pentru ele. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Capricorn 

Dragoste

Eşti singur/ă? Atunci este momentul să călătoreşti, să ieşi cu prietenii şi să cunoşti cât mai mulţi oameni. Alesul/a  este undeva pe aproape şi încă nu a avut curajul să-ţi destănuie sentimentele sale. Însă nu va rezista mult farmecului tău. Dacă eşti căsătorit/ă, luna martie este momentul potrivit să redescoperi farmecul partenerului tău.

Carieră

Planeta Jupiter îţi aduce veşti bune. Este momentul să investeşti într-o afacere sau să îţi cumperi proprietăţi imobiliare. Orice este posibil, chiar şi să ajungi partener/ă la o firmă de mare succes. Posibilităţile sunt nenumărate, iar norocul pe măsură.

Vărsător 

Dragoste

Saturn nu este în toane prea bune, aşa că urmează o perioadă nu prea fericită în următoarea perioadă. Este posibil să te cerţi cu partenerul de viaţă sau să ai o dispută legată de relaţia cu părinţii lui. După 15 martie, lucrurile revin la normal.

Carieră

Ai un program prea dificil la serviciu şi ai da orice pentru câteva zile de relaxare. Nu ţi-ar strica un concediu, mai ales că astrele prevăd că vei câştiga bani sau, cine ştie, vei beneficia de o moştenire consistentă.

Peşti 

Dragoste

Martie îţi aduce împlinire sufletească şi mulţumire pe plan sentimental. Mai rămâne să rezolvi mici detalii cu partenerul de viaţă şi poţi spune că ai ceea ce ţi-ai dorit de la relaţia de cuplu.

Carieră

Programul de la serviciu va fi foarte incarcat,trebuie sa te abtii de la comentarii pe langa colegi. Cineva te vrea plecat/a din la acel loc dar tu vei trececu cu brio peste toate obstacolele si totul va fi bine.

Reclame

5 comentarii la “HOROSCOP MARTIE 2014

  1. Am trecut să las şi eu un mărţişor, chiar de e unul virtual şi deci nu are cum să fie la fel de reuşit cum este, spre exemplu, fie şi doar un singur ghiocel palpabil şi real. Îţi doresc să ai o primăvară frumoasă, cu zile calde, liniştite şi senine, cu flori în suflet, bucurie, spor în toate, sănătate şi lumină în privire. La mulţi ani ! de 1 Martie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s