Sexy Horoscop

 Berbec

 

Femeia din Berbec este genul care ştie ce vrea şi nu se dă în lături de la nimic când vrea să seducă un bărbat. Iar pe bărbaţi îi excită gândul că sunt atât de doriţi, aşa că preludiul e deja asigurat. În plus, nativele acestei zodii parcă ştiu să ghicească gândurile partenerului de sex.

 

 Taur

 

Numai anumiţi bărbaţi ştiu să aprecieze calităţile femeii din Taur. Ea este foarte romantică şi un pic cam leneşă. Preferă să stea liniştită la o masă cu un pahar de vin în mână şi să-i facă cohi dulci partenerului. Sexul nu este unul din punctele ei forte, dar are destule modalităţi de a compensa.

 

 Gemeni

 

Femeia Gemeni este o seducătoare fără pereche şi pare amanta perfectă. Însă ea se pricepe mai bine la cuvinte. Când vine vorba de fapte nu mai e atât de bună şi nici nu prea este interesată să înveţe, convinsă că bărbaţii o adoră pentru personalitatea ei.

 

 Rac

 

Femeia din Rac este o amantă bună atunci când iubeşte pentru că nu îi refuză nimic partenerului şi pune tot sufeltul în ceea ce face. Ar putea fi şi mai bună în pat dacă nu ar avea o mulţime de complexe, inhibiţii şi prejudecăţi.

 

 Leu

 

Eşti sigură pe tine şi lipsită de complexe, iar femeile cu aceste calităţi au un atu în faţa celorlalte. Îţi place să străluceşti, să fii admirată, îţi iubeşti corpul şi ai o atitudine foarte sexy, ca orice femeie care ştie ce vrea de la iubitul ei.

 

 Fecioara

 

În mod surprinzător, femeia fecioară este o amanta ideală pentru mulţi bărbaţi. Chiar dacă pare retrasă, tăcută şi prea serioasă, Fecioara devine o altă persoană când ajunge în pat cu bărbat, fie că îl iubeşte sau e o relaţie de o noapte.

 

 Balanţă

 

Femeia Balanţă este una din cele mai pricepute amante, deşi nu toţi bărbaţii ştiu să aprecieze calităţile ei. Are gusturi foarte rafinate, pe care nu le înţeleg toţi bărbaţii. Dar cei care sunt pe aceeaşi lungime de undă cu ea sunt foarte încântaţi de plăcerile pe care ştie să le ofere.

 

 Scorpion

 

Eşti pasională, eşti deschisă la orice lucru nou, ai un libido bine dezvoltat şi nici urmă de complexe sau inhibiţii. Eşti seducătoare, comunicativă şi nu ai nevoie de o experienţă bogată ca să devii pricepută la sex. Adevărul este că îţi place sexul şi pui pasiune în fiecare atingere.

 

 Săgetător

 

Şi femeia din Săgetător este o mare seducătoare, dar pentru ea scopul nu este sexul, ci jocul seducţiei în sine. Îi place să tachineze, să atragă, să incite, dar când ajunge în pat cu ea, bărbatul va avea parte de o mare dezamăgire.

 

 Capricorn

 

Femeia Capricorn îşi doreşte să fie o amantă bună şi urmăreşte cu atenţie reacţiile partenerului, încercând să-i facă pe plac. Defectul ei este că e destul de complexată şi nu are încredere în calităţile ei şi nici în corpul ei, iar asta nu le place bărbaţilor.

 

 Vărsător

Gata oricând de experimente sexuale din cele mai ciudate, femeia din Vărsător are şi o experienţă bogată în materie de sex, aşa că ştie ce îşi doreşte un bărbat. Cunoaşte tot felul de tehnici exotice gata testate de ea care îi dau pe spate pe partenerii ei de sex.

 

 Peşti

Pentru nativele din Peşti, sexul nu este foarte important. Evident, apreciază şi ele o partidă de sex reuşită, dar pun mai mare preţ pe romantism, pe sentimente şi nu se străduiesc atât de mult în pat, crezând că alte lucruri pe care le fac sunt suficiente.

 

 

 

Reclame

4 comentarii la “Sexy Horoscop

 1. Buna ziua Amalia !
  Ma bucur ca ti-am ” smuls” un zambet ! 🙂
  Te-ai intrebat de ce vreau sa cunosc o ” VARSATOARE ” ?
  S-o invit la un VALS !!! 🙂 🙂 🙂

  O duminica frumoasa !
  Aliosa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s