Decembrie 2014

decembrie

BERBEC

Pe cât de bine începe această lună, pe atât de rău se şi încheie. Nu te bucura de o schimbare falsă a iubitei/ului tău, e posibil să fii mai dezamăgit/ă ca oricând. Mulţi factori externi îţi vor influenţa relaţia, care e posibil să scârţâie deja serios.

Ai fost cam stresat/ă din cauza banilor în ultima perioadă, dar luna decembrie vine cu o revenire pe făgaşul normal. A venit momentul să te linşteşti, pentru că situaţia ta materială se va îmbunătăţi.

Dacă din punct de vedere fizic stai foarte bine, psihic nu se poate spune acelaşi lucru. Ai grijă şi de această latură a ta la fel ca de întregul organism, şi lasă stresul deoparte cel puţin în această perioadă!

TAUR

Dacă ai o relaţie de curând, luna aceasta vine cu mult stres pentru tine. Ţi-ai făcut multe speranţe şi parcă trăieşti cu frica de a nu se întâmpla ceva rău. Nu depinde nimic de tine, pentru că tot ce poţi să faci vei face, aşa că lasă lucrurile să curgă natural.

Îţi merge excelent din punct de vedere financiar în această lună, şi chiar dacă ai, nu trebuie să arunci cu ei în stânga şi în dreapta. Primeşti mici atenţii care te vor bucura, şi care îţi vor fi şi foarte utile.

Decembrie nu te găseşte prea energic/ă, starea ta de sănătate îţi creează probleme pe toată durata acestei luni. Încearcă să iei o pauză de la toată agitaţia de la serviciu, şi dacă este cazul, chiar şi de la cea din mediul familial.

GEMENI

Traversezi o perioadă frumoasă din punct de vedere sentimental şi nu ai de ce să îţi faci griji. Aşteaptă-te la orice, însă, pentru că nimic nu este bătut în cuie chiar dacă totul pare roz multă vreme.

Încearcă să fii cât de chibzuit/ă poţi şi ţine strâns de banii pe care îi ai. Luna aceasta nu oferi împrumuturi nici măcar celor mai apropiate persoane şi nu face investiţii!

Chiar dacă te va mai durea din când în când câte ceva, nu vei avea timp să le bagi în seamă. Cu siguranţă nu vei întâmpina probleme grave, altfel nu ai fi superificial/ă şi ai lua măsuri.

RAC

Simţi nevoia mai mult decât oricând de dragoste, aşa că vei face tot ce poţi pentru a obţine ce îţi doreşti. Nu te vei chinui într-o relaţie toxică şi nici nu te vei mulţumi cu puţin. Nu ar fi exclus să pui punct unei căsnicii sau unei legături strânse.

Ai parte de tot succesul pe care ţi l-ai dorit, şi în sfârşit în luna decembrie se întâmplă minunea. Vei primi o sumă de bani considerabilă ca urmare a efortului depus în ultima perioadă.

Ştii că vin Sărbătorile şi ţi-ai propus să intri în această lună mai hotărât/ă ca oricând. Îţi impui foarte clar reguli privitoare la alimentaţie şi vei avea şi un program de exerciţii fizice, cu siguranţă aşa nu vei avea niciun fel de probleme de sănătate.

LEU

Ai parte de flirt, sex, sentimente profunde şi romantism luna aceasta, depinde doar ce îţi doreşti tu. Ai o puternică putere de seducţie, aşa că profită de această calitate pentru a cuceri pe cineva dacă te-ai plictisit să fii singur/ă.

Nu vor avea loc modificări în bugetul tău luna aceasta, aşa că trebuie să te descurci cu ceea ce ai în perioada cadourilor. Încearcă să te organizezi eficient, altfel te vei trezi cu buzunarele goale.

Luna decembrie te găseşte mai energic/ă decât oricând, aşa că profită de această etapă pentru a te bucura tot mai mult de Sărbători. Poţi mânca de toate şi te poţi distra în cluburi seri la rând, însă trebuie să ştii când să te opreşti!

FECIOARA

Nu este exclus să calci strâmb luna aceasta, chiar dacă îţi iubeşti partenerul sau cel puţin aşa crezi. Eşti atrasă de tot ce este interzis, însă decembrie vine cu o protecţie deosebită şi cu iertarea greşelilor.

Ai multe cheltuieli luna aceasta, aşa că trebuie să te organizezi atent. Fă o listă cu datorii, cadouri sau cheltuielile casei şi vezi câţi bani îţi vor mai rămâne. Doar aşa vei putea să renunţi la ceva înainte să fie prea târziu.

Ai grijă la alimentaţie în această lună, ştii foarte bine cum te simţi după ce mănânci mai mult. Încearcă să îi dai organismului doar ceea ce îţi cere şi nu face excese.

BALANTA

 Chiar dacă ai trecut recent printr-o despărţire, luna aceasta eşti pusă pe fapte mari. Nu ezita sa accepţi invitaţiile admiratorilor, cu siguranţă unul dintre ei este exact cine trebuie.

Eşti destul de ambiţioasă şi pui în practică tot ce îţi trece prin cap luna aceasta, de aceea ai toate şansele să iasă şi ceva bani în plus. Nu face însă cheltuieli mari doar pentru că speri să câştigi mai mult.

Vin Sărbătorile şi cu siguranţă vei mânca mai mult decât de obicei, aşa că fă-ţi un program de exerciţii fizice în această lună. Încearcă să te relaxezi mai mult şi să îţi reîncarci bateriile pentru noul an.

SCORPION

Dacă eşti singură, luna decembrie te vrea mult mai încrezătoare în forţele proprii şi cu mai mult curaj. Doar aşa vei reuşi să-l impresionezi pe acel cineva. Veşti bune pentru relaţiile stabile, acestea vor trece la un alt nivel.

Te vei bucura luna aceasta de câştiguri neaşteptate, însă meritate din plin. Munca depusă până acum va fi răsplătită pe măsură şi îţi vei putea permite multe plăceri de care nu te atingeai până acum.

Eşti pe drumul cel bun din punct de vedere al sănătăţii luna aceasta. Dacă ai unele probleme mai vechi, acestea îşi vor găsi rezolvarea spre mijlocul acestei luni. Încearcă să nu faci excese!

SAGETATOR

Dacă eşti singur/ă, luna decembrie vine cu schimbări majore pentru tine. Fie vei începe o relaţie serioasă, fie va fi vorba doar de o aventură, alegerea stă doar în mâinile tale. Dacă ai deja un partener stabil, armonia se va împleti şi cu unele certuri minore.

Banii vor fi un subiect delicat în această lună şi trebuie să fii destul de prudent/ă. Este o lună a cheltuielilor şi trebuie să te organizezi mai bine dacă nu vrei să rămâi cu buzunarele goale chiar în preajma Sărbătorilor de iarnă.

Începi luna energic/ă, dar sfârşeşti sleit/ă de puteri. Este şi normal după atâta agitaţie şi excese alimentare. Încearcă să nu mai fii grăbit/ă, altfel rişti să te accidentezi tocmai când ai planuri serioase de dus la bun sfârşit.

CAPRICORN

Luna decembrie nu va fi aşa cum te aşteptai, însă trebuie să te mulţumeşti cu ceea ce ai. Chiar dacă îţi doreşti mai multe dovezi de iubire din partea partenerei/ului, ar fi bine să te gândeşti că puteai să nu le ai deloc.

Situaţia ta financiară se va îmbunătăţi în această lună. Această schimbare te va ajuta cu cheltuielile, care vor fi mult mai mari decât în mod normal. Nu face însă orice pentru bani!

Eşti într-o permanentă alergătură, ceea ce te poate pune la pâmânt la un moment dat. Dacă simţi ceva în neregulă, cât de nesimnificativ ar fi, mergi la un consult pentru a afla ce ai. Nu amâna nimic!

VARSATOR

Luna aceasta vei primi exact atât cât oferi, cel puţin pe plan sentimental. Vei întâmpina şi unele neplăceri din cauza celor din jur, dar pe care nu ar trebui să le bagi în seamă. Tu şi iubita/ul tău sunteţi pe punctul de a construi ceva frumos.

Nu vei obţine mai mulţi bani luna aceasta, dar în viitorul apropiat sigur se va întâmpla acest lucru. Ţi se vor oferi oportunităţi de care ai face bine să profiţi chiar dacă rezultatele nu vor fi imediate.

E luna bunătăţilor? Cu siguranţă ar trebui să mănânci cumpătat dacă nu vrei să ai probleme cu stomacul. Păstrează-te suplu/ă, doar aşa vei reuşi să te simţi bine în pielea ta!

PESTI

Este o perioadă bună pentru a construi ceva împreună cu iubita/ul tău, sau cel puţin de a vă susţine moral unul pe celălalt. Dacă ai o relaţie care nu te mulţumeşte, decembrie vine cu schimbări de atitudine din partea ta.

Vei primi multe cadouri luna aceasta, unele dintre ele chiar substanţiale. Ai noroc de bani, însă pe cât primeşti, pe atât trebuie să şi oferi. E posibil să primşti chiar şi o primă!

Nu vei avea probleme de sănătate în această perioadă dacă continui ca şi până acum. Orice schimbare te poate da peste cap, mai ales dacă este este vorba de alimentaţie.

 
 
 
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s