ZODIILE SI OBIECTELE OCULTE

cocosul negruBerbec – Cocosul negru.

O pasare speciala si greu de gasit, aceasta era folosita în diferite ritualuri ce implicau legaturile de dragoste. Despre cocosul negru se spune ca este un simbol al potentei si al pasiunii, la fel ca si Berbecul . Astfel, acest nativ este unul care pune pasiune în tot ce face, mai ales când vine vorba de viata amoroasa.

busuioc

Taur – Busuiocul.

Planta în cauza este folosita pentru proprietatile sale magice înca din vechime. Se spune ca are rolul de a vindeca sufletul, fiind utilizat si în traditia româneasca, de fetele care voiau sa-si afle ursitul. Cu alte cuvinte, nativii acestei zodii traiesc pentru dragoste, motiv pentru care pot pica usor în depresie daca nu au aceasta planta prin preajma.

argint viu

Gemeni – Argintul viu.

Acesta este folosit îndeosebi în ritualurile malefice, pentru a se face rau unei persoane. Pentru Gemeni însa, acest obiect ocult înseamna ca au capacitatea de a te vraji cu felul lor de-a fi si nu odata li s-a spus ca se comporta de parca ar avea argintul viu în ei.

Ghiocul.

Rac – Ghiocul.

Scoica sau ghiocul este obiectul cel mai de pret al vrajitoarelor, cu ajutorul careia puteau ghici viitorul în dragoste. Pentru Raci, asta înseamna ca au al saselea simt care îi ajuta sa anticipeze fiecare moment al vietii. Nici nu este de mirare ca acesti nativi calculeaza totul înainte de a actiona.

Focul

Leu -Focul.

Acest element este întâlnit în toate ritualurile magice, asta pentru ca are o putere speciala. La fel ca focul viu, Leul are o energie aparte si este plin de viaţa. Se poate folosi de acesta si pentru a face rau, mai ales daca este calcat pe coada.

Mătura

Fecioara – Matura.

Nu vorbim aici de acest obiect vazut ca unealta pentru curatenie, ci ca mijloc de transport pentru vrajitoare, având rolul de a sterge trecutul si de a pregati viitorul. Pentru Fecioara, asta înseamna ca îi place sa faca totul din confortul propriei locuinte, dar si ca are talentul de a rezolva orice lucru în cel mai bun mod posibil (pentru ea).

Cumpăna

Balanţa – Cumpana.

Şi acest obiect este folosit în ritualuri, mai ales pentru a face rost de apa neatinsa. Asocierea cu Balanta este una vizibila, caci aceasta zodie gaseste mereu forte noi pentru a depasi orice situatie. În plus, va cauta mereu dreptatea, fiind dispusa sa mearga pe cele mai periculoase drumuri pentru a o înfaptui.

Pisica neagră

Scorpion – Pisica neagra.

Înca din cele mai vechi timpuri, aceasta a avut o conotatie negativa, fiind un portal între cele doua lumi. Scorpionii, legati de acest animal mistic, se pot lauda cu abilitaţi ce depasesc latura umana, având un al aaselea simt rar întâlnit.

Ulcica.

Sagetator – Ulcica.

Obiect utilizat pentru cele mai vechi ritualuri, ulcica reprezinta un mijloc de comunicare între suflete pierdute. Astfel, Sagetatorii au abilitatea de a transmite mesaje mai departe de aceasta lume, de a intra în legatura su sufletele aflate în lumea de dincolo si chiar de a ghici viitorul. Nu de putine ori se întâmpla ca un Sagetator sa simta ca a mai vazut un anumit loc, ori sa recunoasca un chip chiar daca l-a vazut pentru prima data.

Fusul.

Capricorn – Fusul.

Fusul este si el un obiect ocult, iar pentru vrajitoare el are un rol aparte, caci are menirea de a întoarce o iubire pierduta. Cu alte cuvinte, Capricornii sunt cei care îsi modeleaza propriul destin, iar nimic nu se petrece întâmplator pentru ei. În plus, au puterea de a schimba orice eveniment dupa bunul plac, daca sunt constienti ca pot face asta.

Globul de cristal

Varsator – Globul de cristal.

Un alt obiect ocult întâlnit foarte des în ritualurile magice, acesta poate dezvalui viitorul unei persoane ori poate intra în contact cu diferite suflete. La fel ca si obiectul care îi reprezinta, Varsatorii pot vedea dincolo de aparente si au o multime de talente ascunse, calculându-si cu grija fiecare pas din viaţa.

Cărţile de tarot.

Pesti – Cartile de tarot.

Poate cel mai mare mister al magiei îl reprezinta aceste carti mistice. La fel ca si ele, Pestii sunt fragili si sensibili, dar tocmai aceste slabiciuni îi ajuta sa ghiceasca intentiile celor din jur, chiar daca asta le aduce uneori multa dezamagire.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s