Zodiile şi simţul umorului

BERBEC

Nativii Berbec sunt veseli şi puşi pe şotii. Îi amuză farsele şi situaţiile comice în care îşi pun prietenii.Banc pentru Berbeci: “Ce este, domnule poliţist, am circulat prea repede?” “Nu, domnule… aţi zburat prea jos!…”

TAUR

Umorul unui Taur este mai puţin subtil. Gustă de exemplu genul Jeff Dunham, gluma lui Achmed, the dead terrorist.

GEMENI

Jocurile de cuvinte, chimiliturile sau cuvintele cu dublu înţeles fac deliciul nativilor Gemeni. De genul: “Eşti vie?” “Sigur că sunt vie!” “Atunci de ce nu faci struguri?”

RAC

Racii au un simţ al umorului subtil şi care emite o oarecare duioşie, gen filmele lui Norman Wisdom. Sensibilitatea lor se manifestă inclusiv în momentele de veselie şi rareori o să vezi un Rac râzând cu gura până la urechi.

LEU

Când râde un nativ Leu este posibil să râdă împreună cu el toată lumea pe o rază de un kilometru în jur. Umorul Leilor este savuros şi contagios, atunci când fac efortul să ţină minte bancurile…

FECIOARA

Incredibil ce simţ al umorului pot avea nativii Fecioară. N-ai zice, atunci când îi vezi conentraţi şi serioşi. Dar stai să-şi dea drumul!… Spun glume intelectuale şi care necesită un IQ ridicat, fără măcar să zâmbească – în timp ce audienţa se tăvăleşte pe jos de râs…

BALANTA

Glumele Balanţelor sunt mai degrabă contextuale şi au, de multe ori, scopul de a destinde o atmosferă tensionată. Pentru aceasta, Balanţele dispun de un întreg arsenal de bancuri, în special din acelea relaţionale, despre căsătorie etc.

SCORPION

Despre Scorpioni se spune că sunt maeştrii ai umorului negru. Cel mai probabil agrează comediile de tip “Familia Addams” sau “Scary Movie”. Iar dacă contextul permite, ştiu o mulţime de bancuri fără perdea…

SAGETATOR

Guvernaţi de jovialul Jupiter, despre Săgetători se spune că sunt cei mai amuzanţi din tot zodiacul. Un Săgetător care se porneşte pe glume poate să producă asistenţei febră musculară la abdomen de atâta râs.

CAPRICORN

Prin contrast cu vecinii Săgetători, Capricornii sunt foarte rezervaţi şi nu fac pe clownii aproape niciodată. Chiar dacă zâmbesc la câte o glumă, n-o să-şi piardă deloc controlul şi să hăhăie în neşteire. Ar fi sub demnitatea lor…

VARSATOR

Vărsătorii apreciază o glumă bună, iar comediile sunt pe lista filmelor lor preferate. Şi umorul lor e inteligent, deci e nevoie de mai mult decât o coajă de banană pe care alunecă un ghinionist ca să le stârnească râsul.

PESTI

Umorul Peştilor este ori jovial – să nu uităm că şi pe ei îi guvernează Jupiter, ori e amestecat cu ceva tragic, de nu ştii dacă să plângi sau să râzi. Ceva gen Vagabondul lui Charlie Chaplin.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s