CE ITI VA ADUCE MOSUL IN FUNCTIE DE ZODIE

(ESTE DOAR UN HOROSCOP FUNNY TRATATI-L CA ATARE)

Berbec

Barbații nativi în Berbec vor primi de la Moșul o capră. În schimb, fetele, deja obișnuite cu această poziție, nu vor primi nimic.

Taur

Pentru că nu au fost cuminți anul acesta, Taurii vor primi câte o carte.

Gemeni

Pentru a împăca personalitatea duală a Gemenilor, Mosul le va oferi două bilete la concertul tradițional de Crăciun: unul la Hrușcă și celălalt la Bănică.

Rac

Moș Crăciun se gândește la toate și îți va oferi o oglindă retrovizoare ca să fii în sigurață atunci când mergi cu spatele.

Leu

Pentru că regele junglei are nevoie de un tron pe măsură, pe care, probabil, deja îl are, Moșul îi va aduce în dar o perie de WC nou-nouță.

Fecioară

Moșul îți va aduce de toate pentru că ești frumoasă și cu vreo 40 de ani mai tânără. Tu nu ai nevoie de Moș Crăciun.

Balanță

Un telefon de ultimă generație sau poate o tabletă, o mașină nouă sau o casă, un parfum scump sau câteva haine de firmă? Îți este foarte greu să te decizi. La fel îi va fi și lui Moș Crăciun și nu îți va aduce nimic.

 Scorpion

Pentru că ești o persoană inteligentă și nu crezi în Moș Crăciun, el îți va aduce cadou o mașină nouă, un penthouse și un cont gras într-o bancă din Elveția. Păcat că acesta nu există.

Săgetător

Mercur și Jupiter sunt în retrograd, iar asta e de rău. Moșul îți va aduce o plimbare cu o mașina neagră și lungă, care de obicei transportă cadavre.

Capricorn

Pentru că tu nu ești un manelist și nici cocalar și îți place să asculți doar muzică pentru adevărați, Mosul îți va aduce un CD cu Dani Mocanu.

Vărsător

Mai ții minte cât de impresionat ai fost la primul tău zbor cu avionul? Nici Moșul nu a uitat și îți va aduce lucrul care ți-a atras cel mai mult atenția: o pungă igienică pentru vomă. Sigur vei avea nevoie la cât vei petrece.

  Pești

Moșul se gândește la cariera ta, așa că îți va aduce în dar o haină extravagantă de blană, câteva bliz blizuri de prost gust și o nuielușă pentru prostituatele care nu te ascultă.

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s