VIKING HOROSCOP

Odin (Berbec)

odin

Zeitatea nordica din horoscopul viking echivalent al berbecului in zodiacul european este Odin. Unul dintre cei mai importanti zei din mitologia norsa (scandinava), Odin este considerat tatal tuturor zeilor, motiv pentru care nu-i de mirare ca cu el incepe horoscopul viking. Anul 2017, pentru nativii zodiei guvernate de Odin, anunta dificultati pe plan profesional, mai cu seama in prima jumatate a anului, din cauza unor decizii de amanare. Pe de alta parte, 2017 va fi anul schimbarilor pe plan sentimental, amoros, in timp ce pe plan financiar  Odin aduce prosperitate celor nascuti sub semnul lui.

Skadi (Taur)

skadi

Skadi este o zeitate asociata cu vanatoarea si cu activitatile montane din timpul iernii scandinave. Asadar, este o divinitate foarte activa, care  in zodiacul european  este echivalentul taurului. Nici nu-i de mirare, caci pasiunea si energia taurului este aceeasi cu cea a zeitatii Skadi din mitologia scandinava, indiferent de anotimpul reprezentat. In anul 2017, energia lui Skadi se transpune pentru nativiii acestei zodii in energie de munca, in dezvoltare pe plan profesional. In acest aspect nativii acestei zodii vor fi cei mai activi si foarte prolifici, mai ales in prima jumatate a anului. Ulterior, in al doilea semestru, nativii acestei zodii risca sa fie surmenati fizic si psihic, motiv pentru care nu strica sa-si dozeze efortul energetic.

Balder (Gemeni)

balder

Balder, fiul lui Odin in mitologia norsa, echivaleaza cu gemenii in horoscopul european. Pentru cei a caror zodie este guvernata de Balder, 2017 se anunta a fi un an favorabil. Desi vor avea parte si de suisuri si coborasuri, intotdeauna rezultatul final va fi unul favorabil lor, nativii acestei zodii reusind mereu sa iasa cu fruntea sus din problemele aparute in 2017. Inclusiv pe plan financiar, 2017 se anunta a fi un an bun, iar pe plan amoros  daca nativii acestei zodii sunt seriosi in relatie  vor avea parte de armonie.

Heimdall (Rac)

heimdall

Zeul Heimdall din mitologia norsa este posesor al cunoasterii, al prevestirii, remarcandu-se datorita vederii exceptionale si a auzului foarte fin. Heimdall este considerat “cel mai alb dintre zei” in mitologia scandinava, fiind echivalentul racului in horoscopul european. Si nici nu-i de mirare, caci unele neajunsuri ale racului, ca structura fizica, l-au determinat sa-si ascute alte simturi pentru a supravietui. Astfel ca nativii din rac, guvernati de zeul Heimdall sunt niste supravietuitori tocmai pentru ca-si compenseaza neajunsurile cu valorificarea atuurilor pe care le au. In cazul lor, 2017 este un an al oportunitatilor pe plan financiar, dar si al tensiunilor pe plan familial. Nici cu sanatatea nu vor sta exceptional de bine. Tot efortul, toata implicarea de care vor da dovada pentru a-si spori veniturile ar putea avea efecte nedorite pe plan sentimental si din punct de vedere al sanatatii. Din acest motiv, nativii a caror zodie este guvernata de zeul nordic Heimdall ar trebui sa fie prevazatori.

Freya (Leu)

freya

Zeita asociata cu dragostea, sexualitatea, frumusetea si fertilitatea, Freya este cea care guverneaza nativii acestei perioade a verii. In horoscopul european, ea este echivalenta cu Leul. Pentru 2017, aceasta zeitate nordica aduce introspectie celor nascuti sub semnul ei, aceasta concentrare asupra sinelui fiind benefica pentru ca permite vizualizarea mai clara a obiectivelor. Astfel ca, dupa introspectie, cei nascuti sub semnul Freyei, vor avea obiectivele mai clare in minte si mai multa determinare pentru a le atinge. Din acest motiv, 2017 va fi un an directionat spre atingerea telurilor. Nici nu mai conteaza pe ce plan sunt stabilite aceste teluri  personal, profesional sau pe sanatate  persoanele nascute sub semnul Freyei avand toate cele necesare din punct de vedere psihic si emotional pentru a-si atinge obiectivele stabilite in 2017.

Forseti (Fecioara)

forseti

Echivalentul fecioarei in horoscopul viking este Forseti, zeul dreptatii si al impacarii. Caracterul critic si ferm al fecioarei se transpune perfect, in mitologia norsa, in zeul Forseti, care pune mare pret pe dreptate, dar si pe armonie in relatii prin reconciliere. In cazul celor nascuti sub semnul guvernat de Forseti, 2017 va fi anul in care reputatia profesionala se va imbunatati. Vor fi mai apreciati la locul de munca, dar vor avea parte si de presiune si stres pentru atingerea obiectivelor profesionale. Din punct de vedere financiar, anul 2017 se anunta a fi unul dificil nativilor semnului guvernat de Forseti, in timp ce  pe planul sanatatii  sistemul imunitar va fi slabit pe fondul eforturilor depuse in cariera. Pentru a nu se lasa surmenati, nativii guvernati de Forseti trebuie sa-si valorifice relatiile interumane pentru a primi ajutor pe plan profesional si financiar.

Njord (Balanta)

njord

Njord este asociat cu elemente ale naturii: marea si vantul, dar si cu fertilitatea si avutia, aceasta divinitate nordica echivaland cu Balanta in horoscopul european. Pentru nativii guvernati de Njord, anul 2017 anunta furtuni pe mare si vant puternic, motiv pentru care cele 12 luni ale anului vor fi marcate de incercari pe toate planurile. Profesional, vor depune efortul masive, care vor fi, insa, rasplatite financiar. Eforturile depuse in cariera se vor resimti negativ asupra sanatatii, in timp ce  pe plan amoros  a doua jumatate a anului va fi marcata de rabufniri emotionale, in ceea ce-i priveste pe nativii al caror semn zodiacal este guvernat de Njord.

Vidar (Scorpion)

vidar

Unul dintre fiii lui Odin, Vidar este un zeul pasional, misterios si adesea suspect, fiind reprezentant al instinctului de razbunare. Aceste caracteristici il fac sa fie echivalentul Scorpionului in horoscopul european. Pentru nativii acestei zodii, anul 2017 se anunta a fi mai bun decat cel abia incheiat. Cei nascuti sub semnul lui Vidar vor avea parte de oportunitati de dezvoltare profesionala si financiara in prima parte a anului, in timp ce, pe plan amoros, vor avea parte de bucurii abia in a doua parte a lui 2017.

Ullur (Sagetator)

ullur

Ullur este asociat cu gloria, cu regalitate, fiind echivalentul Sagetatorului in horoscopul european. Insa 2017 nu este anul lui Ullur, motiv pentru care nativii acestui semn vor avea mai mult de tras pentru starea lor de bine decat in anii precedenti. Nivelul lor de energie va fi scazut, motiv pentru care productivitatea va avea de suferit. Ca sa treaca cu bine de acest an, cei guvernati de Ullur trebuie sa se bazeze pe persoanele apropiate lor, de unde sa-si traga energia, dar si sa se odihneasca, pentru a face fata provocarilor.

Frey (Capricorn)

frey

Zeul nordic Frey este asociat cu virilitatea si prosperitate, fiind adesea infatisat in ipostaze falice. Frey din mitologia norsa are ca echivalent Capricornul, in horoscopul european. Pe plan profesional, 2017 se anunta a fi un an al oportunitatilor, dar si al deciziilor importante, in timp ce  din punct de vedere financiar  evolutia va fi constanta, veniturile si cheltuielile ramanand proportionale cu cele avute in 2016.

Vali (Varsator)

vali

Vali, un alt fiu al lui Odin, este marele supravietuitor al mitologiei nordice, el reusind sa treaca cu bine tuturor incercarilor. Echivalent al Varsatorului in zodiacul european, supravietuitorul Vali va avea o influenta puternica, in 2017, asupra celor nascuti sub semnul lui. Ei vor avea parte de un an favorabil, plin de provocari peste care vor trece cu bine. Nivelul energetic va fi crescut, iar o dorinta puternica de realizare a obiectivelor ii va mana pe cei nascuti sub semnul lui Vali. Succesul si prosperitatea vor domina 2017.

Saga (Pesti)

saga

Zeitate feminina de apa, Saga este echivalentul Pestilor in zodiacul european. In continua expansiune si capabila sa treaca prin aproape orice fel de structura a naturii, semnul de apa din mitologia norsa inseamna adaptabilitate, caracteristica care-i va ajuta pe nativii acestei perioade sa treaca peste un 2017 nu tocmai favorabil lor. Se anunta dificultati financiare, tensiuni sentimentale si incercari profesionale. Insa adaptabilitatea Sagai va permite gestionarea situatiilor problematice din care persoanele guvernate de zeitatea feminina a apei vor iesi cu bine.

Reclame

2 comentarii la “VIKING HOROSCOP

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s