Horoscopul anului 2018.

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Dragoste

Se prea poate ca 2017 să fi fost destul de plin pe aceste planuri, dar nici anul următor nu se va lăsa mai prejos din acest punct de vedere. Se întrevăd așadar schimbări mari la acest nivel, dar dacă încerci să le gestionezi cu înțelepciune, nimic nu te va lua prin surprindere.

Bani și carieră

În prima parte a anului 2018, ar fi bine să te concentrezi pe ascensiunea profesională, proiectele de grup și planurile tale de viitor, în cea de-a doua se prea poate să pui pe picioare ori să dezvolți o afacere cu cineva.

Sănătate

Va fi un an în care n-ai motive reale să-ți faci griji în ceea ce privește sănătatea ta fizică și emoțională. Concentrează-te pentru a păstra un echilibru pe acest plan.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Dragoste

Aceste modificări anunțate, pe partea sentimentală, ar putea aduce destrămarea multor relații. Gelozia va fi dusă la cote maxime. Taurii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare, deoarece vor avea o vară care le va întinde nervii la maximum. Tot ceea ce au construit până acum alături de cineva fie se va consolida, fie se va destrăma, va fi o perioadă a extremelor.

Bani și carieră

Acest sector de viață rămâne și în 2018 unul de interes pentru tine. Ai ocazia să consolidezi ceea ce ai realizat în 2017, motiv pentru care nu te poți relaxa prea mult. Financiar v-ați tot gândit în ultimii ani să inițiați ceva pe cont propriu, iar acum este momentul să treceți la treabă. Uranus va fi de partea voastră.

Sănătate

Acest capitol nu se află în topul priorităților tale, deoarece că astrele nu-ți pregătesc mari surprize anul acesta. 

GEMENI (21 mai – 20 iunie)  

Dragoste

În 2018, viața sentimentală nu se află în vizorul astrelor. În contrast, planul social rămâne unul care te ține în priză, chiar dacă se întâmplă cu intermitențe. Totuși, ultima parte a anului va fi mai spectaculoasă din punct de vedere amoros, existând șansa de a întâlni persoane noi, de a oficializa o relație.

Bani și carieră

2018 este un an plin cu realizări în special la locul de muncă. Veți primi recunoaștere socială, răsplată financiară, imagine și recomandare.

Sănătate

Sănătatea va reprezenta un aspect important pentru Gemeni în 2018. Poate nu va fi vorba de ceva serios ori grav, dar în orice caz, va fi nevoie să investești timp și energie pentru ca lucrurile să fie în grafic pe acest plan. Se impune să-ți schimbi stilul de viață haotic, din ultimii ani.

RAC (21 iunie – 22 iulie) 

Dragoste

În 2018, sectorul amoros și cel social se evidențiază ca fiind câteva dintre ariile de interes. Racii vor avea parte de multe satisfacții, iar acolo unde s-a încercat mai mulți ani consecutiv să se obțină copii, Jupiter va face minuni în această privință și va crea contextul favorabi.

Bani și carieră

Banii vor fi atrași de nativii din zodia Rac în 2018. Tot ceea ce se construiește din primele luni ale anului se va materializa în vară, odată cu noile perspective care se vor așterne în fața nativilor Rac. Astfel, ideal ar fi să vă faceți un plan începând cu 1 ianuarie 2018, pentru a valorifica la maximum acest an.

Sănătate

Sănătatea pentru nativii Rac este un capitol care nu pune probleme până spre finele anului, când însă ar putea fi scoase la suprafață probleme ce au fost amânate în ultimii 5 ani. este deci momentul pentru un consult de rutină, pentru a fi prevenite unele afecțiuni.

LEU (23 iulie – 22 august)

Dragoste

Pe plan sentimental și social, ritmul de desfășurare a lucrurilor este ceva mai puțin trepidant decât anul trecut. Nu vor lipsi evenimentele care să te scoată din zona de confort. 

Bani și carieră

2018 va fi un an bun pentru nativii Leu din acest punct de vedere. Banii nu vor înceta să apară dacă veți încerca să gestionați mult mai eficient timpul și resursele de care dispuneți.În plan profesional, apar oportunități de a urca în ierarhie. Încearcă să profiți de toate șansele care apar.

Sănătate

Trebuie să faci din sănătate una dintre prioritățile tale. Poate că-n anii trecuți ai tratat superficial acest aspect, dar o astfel de atitudine poate veni în detrimentul tău în 2018. Bolile ereditare vor fi și ele prezente în atenția nativilor Leu.

FECIOARĂ (22 august – 22 septembrie)

Dragoste

Pentru cei care se află în căutarea persoanei potrivite, 2018 se arată a fi unul mai mult decât prolific. Anul viitor va fi bun și pentru cei care sunt deja implicați într-o relație, deoarece se vor bucura de spontaneitate în cuplu. În definitiv, ai parte e mult mai mult acțiune pe acest plan decât în 2017.

Bani și carieră

Pe plan profesional, nu se întrevede un an 2018 dificil pentru tine. Oportunități de a avansa în carieră vor apărea, șanse mai mici sau mai mari de câștig se vor ivi, semn că depinde doar de tine dacă vrei să realizezi ceva important.În ceea ce privește banii, lucrurile în 2018 se vor menține pe linia de plutire, cu puține fluctuații. 

Sănătate

2018 are toate șansele să fie la fel de puțin solicitant ca anul trecut. Vor exista însă perioade în care ar fi mai bine pentru tine să dai dovadă de ceva mai multă implicare pe acest plan. Frământările sunt mai mult la nivel interior.

BALANŢĂ (23 septembrie – 22 octombrie)

Dragoste

Din acest punct de vedere, vei simți că vei trăi un rollercoaster emoțional, dar depinde de tine cât de mult de afectează toate aceste evenimente. Important este că nu te vei plictisi alături de partener și prieteni.

Bani și carieră

Cariera va reprezenta și în acest an una dintre prioritățile tale. Se vor ivi multe oportunități să avansezi la locul de muncă, dar și să-ți suplimentezi bugetul. Șefii vor fi mult mai îngăduitori cu voi, vor aprecia eforturile pe care le depuneți, iar asta se va observa și în portofel. 

Sănătate

Capitolul sănătate în 2018 nu pune probleme nativilor Balanță. Astrele nu-ți rezervă provocări pe acest plan, astfel că  bunăstarea ta fizică și cea emoțională nu-ți creează motive de îngrijorare. Trebuie totuși să dați dovadă de prudență.

SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dragoste

Sectorul amoros și cel social nu se numără printre sectoarele de viață care te solicită prea mult anul acesta. Este drept că pot surveni schimbări, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute, dar cert este că lucrurile evoluează. Depinde de tine dacă se îndreaptă într-o direcție bună sau deriază ușor-ușor de la ruta prestabilită.

Bani și carieră

Capitalul financiar aduce cele mai mari schimbări în 2018 pentru Scorpioni, sectoarele financiar și profesional reprezentând priorități pentru următorul an. Eforturile depuse nu vor fi în zadar, deși provocările vor fi numeroase. Tot ceea ce vor iniția în acest an, din punct de vedere profesional, le va aduce satisfacții. 

Sănătate

Acest capitol nu pune probleme în acest an, întrucât marele benefic vă protejează. Totuși, nu dispar toate motivele de îngrijorare, important este să încerci să atingi un nivel de echilibru din punct de vedere fizic și emoțional.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Dragoste

Cât privește viața de cuplu și cea socială, anul 2018 se arată chiar mai puțin ofertant decât cel precedent, semn că responsabilitatea ta este să cultivi relațiile pe care le ai deja și nu neapărat să pornești altele noi. 

Bani și carieră

2017 nu s-a remarcat în mod special la acest aspect, însă lucrurile se vor schimba în 2018. Poate că nu se vor arăta prea multe oportunități de a urca în ierarhia de la serviciu, dar cu siguranță ai putea ajunge să faci mai mulți bani decât acum. Nu trebuie decât să-ți propui acest lucru.

Sănătate

2018 este un an de cotitură din punct de vedere medical pentru Săgetători. Jupiter, aflat în casa a XII-a, vă face vulnerabili la boli, iar toate acestea se manifestă deoarece refuzați sistematic ajutorul celorlalți. Dacă nu ți-ai construit până acum un stil de viață și alimentație echilibrat, poate ar fi cazul să lucrezi la acest aspect în lunile care urmează. Este spre binele tău.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Dragoste

În 2018, au loc schimbări pe acel plan față de anul precedent, dar nu par a fi schimbări prea mari. Transformări mai importante s-ar putea să vină pe plan social. Așadar, nu puține par a fi ocaziile când apar fețe noi în cercul tău în timp ce unele figuri cunoscute, constante până acum, dispar neașteptat.

Bani și carieră

Profesional, 2018 nu pare să te solicite la fel de mult ca anul precedent, dar nu vor lipsi oportunitățile de a demonstra de ce anume ești în stare. Șefii vă susțin în acest an, vă încurajează. Începutul anului 2018 este propice pentru a iniția noi proiecte, colaborări, investiții.

Sănătate

Sănătatea în 2018 pentru nativii Capricorn va fi pusă la încercare de cei doi malefici Saturn și Pluto din domiciliu și de Marte, care va veni în același semn în retrogradare. Astfel, totul se poate traduce prin unele evenimente nu tocmai plăcute la locul de muncă, care în urma unei neatenții se poate solda cu un accident destul de grav. Picioarele sunt cele mai vulnerabile la acești nativi.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 19 februarie)

Dragoste

Dragostea în 2018 pentru nativii Vărsător va fi asemenea unui reactor nuclear, vor fi prinși în tot felul de planuri care vor avea ca scop definitivarea lor ca oameni, prin maturizare.

Bani și carieră

După câțiva ani în care sectorul profesional a fost lovit de tot felul de conjuncturi astrale tensionate, anul acesta pare să fie mai puțin încercat. Se va manifesta o dorință spre reformă, adoptarea unei noi viziuni, de a investi banii și de a genera abundență.Capitolul financiar în 2018 pentru nativii Vărsător nu va pune probleme.

Sănătate

Nivelul de energie al Vărsătorilor în 2018 se află la cotele necesare pentru a-și duce orice plan la bun sfârșit. Nu trebuie decât să ai un stil de viață cât mai echilibrat. 

PEŞTI (19 februarie – 20 martie)

Dragoste

Ca și în anul precdent, viața de cuplu nu-ți rezervă prea mari surprize. Spre deosebire însă de 2017, anul acesta se întrevede dinamism pe plan social unde par să aibă loc mari restructurări. Oricare ar fi situația, cert este că ai partenerul lângă tine, indiferent ce experimentezi în raport cu prietenii. 

Bani și carieră

Nativii Pești sunt cei mai favorizați din punct de vedere financiar. Tot ei vor avea parte de multă energie, putere de muncă, idei, oportunități și încrederea șefilor;.

Sănătate

Prima parte a anului nu pare să fie sub auspicii bune pentru Pești. De la mijlocul lunii februarie până la finele primei jumătăți a lui martie, ar părea că nu treci prin cea mai bună perioadă a ta. Cei singuri vor trece atunci prin momente de depresie, de frustare, de singurătate, însă lucrurile se vor rezolva în lunile următoare.Să nu uitați că odată cu finele anului 2018, energia care plutește în jurul vostru se va schimba. Vibrația, starea de spirit, încrederea în voi va fi alta, deoarece Nodul Nord va poposi în Rac, casa iubirii pentru voi.

 

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s